PREMIER LEAGUE

"Οδός Ρανιέρι" ή "Λεωφόρος Βάρντι";

"Οδός Ρανιέρι" ή "Λεωφόρος Βάρντι";
© PA

Ο δήμαρχος του Λέστερ σκέφτεται να δώσει τα ονόματα των Κλάουντιο Ρανιέρι και Τζέιμι Βάρντι σε οδούς της πόλης, σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει και κατακτήσει την Premier League.

Η Λέστερ είναι πρωτοπόρος στην κατάταξη της Premier League, έχοντας μετά από 32 αγωνιστικές 69 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στο "θαύμα", την κατάκτηση - δηλαδή - του αγγλικού πρωταθλήματος. Κλάουντιο Ρανιέρι, Τζέιμι Βάρντι και Κάσπερ Σμάιχελ είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές της φανταστικής σεζόν, που διανύουν οι "αλεπούδες".

Ο δήμαρχος του Λέστερ, Σερ Πίτερ Σόουλσμπι, μελετά τη μετονομασία δρόμων της πόλης προκειμένου να τιμήσει τους "αρχιτέκτονες" του "θαύματος" της ποδοσφαιρικής ομάδας. "Η πόλη του Λέστερ έχει τιμήσει τα αστέρια του αθλητισμού, στο παρελθόν. Υπάρχει μια ζώνη που έχει πάρει το όνομα αρκετών αθλητών γκολφ κι έχουμε ένα δρόμο προς τιμή του Γκάρι Λίνεκερ: Lineker road. Είναι μια αλήθεια συλλογική προσπάθεια και γι' αυτό χρειαζόμαστε μια Λεωφόρο Βάρντι, ένα δρόμο Σμάιχελ, ή μια οδό Ρανιέρι", υποστήριξε ο 67χρονος δήμαρχος.

Με έξι αγωνιστικές να υπολείπονται για το τέλος της σεζόν στην Premier League, η Λέστερ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη Τότεναμ. Ρανιέρι και Βάρντι προετοιμάζονται να δουν τα ονόματά τους να κοσμούν κεντρικές οδούς της πόλης...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ