Οδός Ρανιέρι ή Λεωφόρος Βάρντι ; - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

"Οδός Ρανιέρι" ή "Λεωφόρος Βάρντι";

"Οδός Ρανιέρι" ή "Λεωφόρος Βάρντι";

Ο δήμαρχος του Λέστερ σκέφτεται να δώσει τα ονόματα των Κλάουντιο Ρανιέρι και Τζέιμι Βάρντι σε οδούς της πόλης, σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει και κατακτήσει την Premier League.

Η Λέστερ είναι πρωτοπόρος στην κατάταξη της Premier League, έχοντας μετά από 32 αγωνιστικές 69 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στο "θαύμα", την κατάκτηση - δηλαδή - του αγγλικού πρωταθλήματος. Κλάουντιο Ρανιέρι, Τζέιμι Βάρντι και Κάσπερ Σμάιχελ είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές της φανταστικής σεζόν, που διανύουν οι "αλεπούδες".

Ο δήμαρχος του Λέστερ, Σερ Πίτερ Σόουλσμπι, μελετά τη μετονομασία δρόμων της πόλης προκειμένου να τιμήσει τους "αρχιτέκτονες" του "θαύματος" της ποδοσφαιρικής ομάδας. "Η πόλη του Λέστερ έχει τιμήσει τα αστέρια του αθλητισμού, στο παρελθόν. Υπάρχει μια ζώνη που έχει πάρει το όνομα αρκετών αθλητών γκολφ κι έχουμε ένα δρόμο προς τιμή του Γκάρι Λίνεκερ: Lineker road. Είναι μια αλήθεια συλλογική προσπάθεια και γι' αυτό χρειαζόμαστε μια Λεωφόρο Βάρντι, ένα δρόμο Σμάιχελ, ή μια οδό Ρανιέρι", υποστήριξε ο 67χρονος δήμαρχος.

Με έξι αγωνιστικές να υπολείπονται για το τέλος της σεζόν στην Premier League, η Λέστερ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη Τότεναμ. Ρανιέρι και Βάρντι προετοιμάζονται να δουν τα ονόματά τους να κοσμούν κεντρικές οδούς της πόλης...

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24