PREMIER LEAGUE

Ο Μανόνε αποζημιώνει τους ηρωικούς οπαδούς μετά την 8άρα

Ο Μανόνε αποζημιώνει τους ηρωικούς οπαδούς μετά την 8άρα

Το απόγευμα του Σαββάτου περίπου 2.500 οπαδοί της Σάντερλαντ διέσχισαν πάνω από 1.000 χιλιόμετρα και είδαν την ομάδα τους να διασύρεται με 8-0 από τη Σαουθάμπτον! Ο Βίτο Μανόνε βρήκε τον τρόπο να τους το ξεπληρώσει.

Μετά το 8-0 από τη Γουότφορντ τον Σεπτέμβριο του 1982, η Σάντερλαντ βίωσε 32 χρόνια αργότερα τον ίδιο εφιάλτη καθώς συνετρίβη με 8-0 στο "Saint Mary's" από τη Σαουθάμπτον και μάλιστα μπροστά σε 2.500 οπαδούς της που ταξίδεψαν από τον αγγλικό Βορρά στον αγγλικό Νότο.

Ο Γκους Πογιές έδωσε μία ημέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να συνέλθουν από το σοκ της τεράστιας σε μέγεθος ήττας και να μαζέψουν τα κομμάτια τους, με τους παίκτες των "μαύρων γάτων" από την πλευρά τους να ψάχνουν έναν τρόπο για να ανακουφίσουν τον πόνο των οπαδών τους που διένυσαν 1.062 χιλιόμετρα για χάρη τους!

Και φαίνεται πως τον βρήκαν καθώς -σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ- ο γκολκίπερ Βίτο Μανόνε προσφέρθηκε να μαζέψει αυτός και οι συμπαίκτες του χρήματα ώστε να καλυφθούν όλα τα έξοδα που έκαναν οι 2.500 οπαδοί της ομάδας για να τους στηρίξουν το απόγευμα του Σαββάτου: τόσο τα εισιτήρια για το μεταφορικά μέσο όσο και τα εισιτήρια του αγώνα.

"Θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπιασμένοι και να βγάλουμε θυμό στο επόμενο παιχνίδι μας για να πιάσουμε καλή απόδοση. Όλοι φτάσαμε στο μηδέν.

Ο Μανόνε αποζημιώνει τους ηρωικούς οπαδούς μετά την 8άρα

Προσωπικά θα μιλήσω στην ομάδα για να δω αν μπορέσουμε αν πληρώσουμε τα εισιτήρια των οπαδών και το ταξίδι τους. Είναι δύσκολο για μας όλο αυτό αλλά και για εκείνους.

Είναι ξεχωριστοί φίλαθλοι, είμαστε τυχεροί που τους έχουμε και, αν ήμουν εγώ στη θέση τους, ίσως να αντιδρούσα διαφορετικά απ'ότι εκείνοι.

Θα κάνω τα πάντα για να το οργανώσω και να τους αποζημιώσουμε. Δεν δουλέψαμε σκληρά στο ματς, πετάξαμε πετσέτα και βάζω τον εαυτό μου μέσα.

Θυμάμαι να έχω δεχτεί τόσα πολλά τέρματα μόνο σε προπόνηση και αναλαμβάνω την ευθύνη που μπορώ να πάρω για κάθε γκολ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ της Σάντερλαντ.

Σε αντίθεση πάντως με τους παίκτες που τα παράτησαν πολύ εύκολα στο ματς, οι εκδρομείς οπαδοί τους ήταν πραγματικά συγκλονιστικοί καθώς ακόμα και όταν το σκορ έφτασε στο 8-0 συνέχισαν να τραγουδούν για την ομάδα τους!

Δείτε το video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ