PREMIER LEAGUE

Ο Χούμελς τα "έβαλε" με τον Μχιταριάν για ένα βραβείο

Ο Χούμελς τα "έβαλε" με τον Μχιταριάν για ένα βραβείο

O Χένρικ Μχιταριάν κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ του μήνα Φεβρουαρίου στην Αγγλία, προκαλώντας την αντίδραση του Ματς Χούμελς, ο οποίος, μέσω twitter, τρόλαρε τον πρώην συμπαίκτη του!

Το 2017 έχει μπει εξαιρετικά για τον Χένρικ Μχιταριάν, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απόδειξη, το γεγονός πως κέρδισε για δεύτερο σερί μήνα το βραβείο για το καλύτερο γκολ στην Αγγλία. Το γκολ του Αρμένιου μεσοεπιθετικού απέναντι στην Λέστερ αναδείχθηκε πρώτο στις προτιμήσεις των φιλάθλων.

Την Παρασκευή (10/03), ο σταρ των "Κόκκινων Διαβόλων" παρέλαβε το βραβείο του και ευχαρίστησε, μέσω twitter, τους φιλάθλους. Όμως, υπολόγιζε χωρίς τον πρώην συμπαίκτη του στην Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, ο οποίος είχε όρεξη για... πλάκα. Συγκεκριμένα, ο στόπερ της Μπάγερν τρόλαρε τον Μχιταριάν, υποστηρίζοντας πως έχει στήσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

"Έλα τώρα. Πρέπει να είναι η 8η φορά που κερδίζεις το συγκεκριμένο βραβείο. Υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι ή απλά ενημερώνεις ποιο απ' τα γκολ σου θέλεις να κερδίσει;", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Χούμελς, με τον Μχιταριάν να απαντά λίγο αργότερα:

"Χαχαχα. Είναι ποδόσφαιρο, επομένως είναι πάντα ανταγωνιστικό, Ματς. Όμως, λίγη #MickiMagic πάντα βοηθάει. Σ' ευχαριστώ φίλε μου".

Δείτε τα tweets:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ