PREMIER LEAGUE

Ο Βενγκέρ θέλει να "κλέψει" τον Λούκας από την Έβερτον

Ο Βενγκέρ θέλει να "κλέψει" τον Λούκας από την Έβερτον
Λούκας

Αγγλικά και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Άρσεναλ είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα του Λούκας Πέρεθ με σκοπό να τον "κλέψει" από την Έβερτον. Μεγάλο το κέρδος για τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Λούκας μέχρι πριν λίγες ώρες να βρισκόταν μία ανάσα από την Έβερτον, τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως έχουν αλλάξει και αυτό γιατί το κόλπο έχει μπει και η Άρσεναλ.

Σύμφωνα με αγγλικά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Αρσέν Βενγκέρ άναψε το πράσινο φως με σκοπό να πληρωθεί η ρήτρα του 28άχρονου άσου ( ύψους 20.000.000€ ) έτσι ώστε να φορέσει τα κόκκινα μέχρι την Παρασκευή!

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να παίξει σε πολλές θέσεις της επίθεσης, κάτι που αρέσει αρκετά στον Αλσατό τεχνικό που εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του.

Σε περίπτωση λοιπόν που προχωρήσει το deal, ο δικέφαλος θα λάβει το 30% του ποσού της ρήτρας, δηλαδή λίγο πάνω από 6.000.000€.

Θυμίζουμε πως την περσινή περίοδο ο Λούκας μέτρησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Λα Κορούνια, με 19 γκολ και 11 ασίστ. Φέτος έχει ξεκινήσει με 1 γκολ και 1 ασίστ σε ένα παιχνίδι!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ