PREMIER LEAGUE

Ο Πραντέλι απέρριψε τη Λέστερ λόγω της συμπεριφοράς προς τον Ρανιέρι

Ο Πραντέλι απέρριψε τη Λέστερ λόγω της συμπεριφοράς προς τον Ρανιέρι

Σπουδαία ένδειξη συμπαράστασης από τον Τσέζαρε Πραντέλι προς τον Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον πρώην τεχνικό της Βαλένθια να δηλώνει πως απέρριψε τη Λέστερ, λόγω του τρόπου με τον οποίο φέρθηκε στον συνάδελφό του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο " SFR Sport", ο Τσέζαρε Πραντέλι αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Λέστερ που του κατατέθηκε πρόσφατα, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο φέρθηκαν στον Κλάουντιο Ρανιέρι.

"Υπήρξε επαφή από τη Λέστερ, αλλά είπα απευθείας ότι δεν είμαι διαθέσιμος. Δεν δέχεσαι μια τέτοια δουλειά. Δεν πρόκειται να αναλάμβανα αφότου είδα τι έκαναν στον Ρανιέρι. Δεν πάω εκεί. Τέλος. Πέτυχε κάτι τρομερό, κάτι που θα μνημονεύεται, κάτι ιστορικό και απολύθηκε λίγους μήνες αργότερα", τόνισε χαρακτηριστικά, σε μια σπάνια ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμπατριώτη και συνάδελφό του.

Ο Πραντέλι βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν παραιτήθηκε από τη Βαλένθια. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στις Γαλατάσαράι, εθνική Ιταλίας, Φιορεντίνα και Ρόμα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ