Ο πιτσιρικάς μαχητής που συγκλόνισε στο Σάντερλαντ - Έβερτον - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Ο πιτσιρικάς μαχητής που συγκλόνισε στο Σάντερλαντ - Έβερτον

Ο πιτσιρικάς μαχητής που συγκλόνισε στο Σάντερλαντ - Έβερτον

Ο 5χρονος, Μπράντλεϊ Λόουρι, σήκωσε στο πόδι στο "Στάδιο του Φωτός" και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Σάντερλαντ και της Έβερτον, μπαίνοντας στο γήπεδο μαζί με τον Ζερμέιν Ντεφό. Ο πιτσιρικάς παλεύει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο (VIDEO).

Η τύχη δεν αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό του. Από νωρίς κλήθηκε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει, ούτε οι γονείς του θα πάψουν να ελπίζουν και να μάχονται για το παιδί τους.

Ο Μπράντλεϊ Λόουρι πάσχει από καρκίνο και οι γονείς του διοργανώνουν καμπάνια μέσω twitter προκειμένου να βρεθούν τα (πολλά) χρήματα που απαιτούνται για την θεραπεία του. Ο πιτσιρικάς είναι παράλληλα και φίλαθλος της Σάντερλαντ...

Στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Premier League με την Έβερτον, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις δυο ομάδες και συνόδευε τον Ζερμέιν Ντεφό. Οι οπαδοί των δυο ομάδων τού χάρισαν ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα και του έδωσαν δύναμη να μην εγκαταλείψει!

Για την θεραπεία του απαιτούνται συνολικά 700.000 λίρες, προκειμένου να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την ελπίδα όλων να βγει νικητής και αυτή η δοκιμασία να αποτελέσει απλά μια μακρινή ανάμνηση στο μέλλον...

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24