PREMIER LEAGUE

Ο Πιέλ θέλει Μπεν Αρφά στη Λέστερ

PSG's Hatem Ben Arfa controls the ball during a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Saint-Etienne at Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 9, 2016. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Hatem Ben Arfa controls the ball during a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Saint-Etienne at Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 9, 2016. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Λέστερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά απ' την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο να αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού των "αλεπούδων", Κλοντ Πιελ.

Την περασμένη Τετάρτη (25/10), η Λέστερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κλοντ Πιέλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος διαδέχθηκε τον Κρεγκ Σέικσπιρ που αποφασίστηκε να απομακρυνθεί λόγω της μέτριας πορείας των "αλεπούδων".

Ο Γάλλος τεχνικός, με αξιόλογη καριέρα σε Μονακό, Λιλ, Λιόν, Νις και Σαουθάμπτον, καλείται να "αναγεννήσει" την αγγλική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, ύστερα από ισάριθμες αγωνιστικές.

Όμως, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του, ο Πιελ είναι βέβαιο πως θα ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πρώτος στόχος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο 30χρονος άσος δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στο Παρίσι, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι και "ψάχνεται" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η περίπτωση της Λέστερ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πιελ, με τον οποίο συνυπήρξε στη Νις και ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που τον επανέφερε στο προσκήνιο, ύστερα απ' το ανεπιτυχές πέρασμα από Νιούκαστλ και Χαλ.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler, File

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ