PREMIER LEAGUE

"Ο Παναθηναϊκός θέλει Λέσκοτ"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει Λέσκοτ"

Ο 32χρονος Άγγλος σέντερ μπακ, Τζόλεον Λέσκοτ, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού για να καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού στους "πράσινους", όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Daily Mirror". Τι λένε από το τριφύλλι.

Στην αποκάλυψη πως ο νυν άσο της Γουέστ Μπρομ και πρώην των Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι, Τζόλεον Λέσκοτ, αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού, κάνει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Mirror". Στο ίδιο κείμενο γίνεται μάλιστα λόγος για πρόθεση του ελληνικού συλλόγου να καταθέσει πρόταση για 3ετές συμβόλαιο στον παίκτη.

"Ο Τζόλεον Λέσκοτ είναι στόχος του Παναθηναϊκού. Ο 32χρονος αμυντικός τα πήγε καλά στη Γουέστ Μπρομ αφότου αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

"Ο Παναθηναϊκός θέλει Λέσκοτ"

Υπάρχει η εκτίμηση πως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είναι έτοιμος να προσφέρει στον Λέσκοτ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας", αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό μέσο, με τον Λέσκοτ να δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο με τους "μπάγκις" μέχρι το 2016.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πάντως, διαψεύστηκε κατηγορηματικά το σενάριο. "Ούτε καν στη λίστα δεν είναι το όνομά του" έλεγαν από το Τριφύλλι. Οχι ασφαλώς επειδή δεν είναι... αξιόλογος ο πρώην στόπερ της εθνικής Αγγλίας, αλλά επειδή το κασέ του ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το πλησιάσει.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης που απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό για τη θέση του Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι ο Μικαέλ Σιανί που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και πρόταση στον Αντολίν Αλκαράς. Εχει προταθεί επίσης και ο 29χρονος Ισπανός Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ