PREMIER LEAGUE

Ο Παγέτ, οι συμπαίκτες του και η... εφαρμογή WhatsApp

Ο Παγέτ, οι συμπαίκτες του και η... εφαρμογή WhatsApp

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Ντιμιτρί Παγέτ, οι συμπαίκτες του στη Γουέστ Χαμ και η εφαρμογή WhatsApp; Διαβάστε το περιστατικό στο οποίο ενδεικνύεται το πόσο ανεπιθύμητος έχει γίνει ο Γάλλος στην αγγλική ομάδα.

Μια "πικάντικη" ιστορία διέρρευσε σήμερα (19/1) στα ΜΜΕ της Αγγλίας, στην οποία ενδεικνύεται το γεγονός ότι ο Ντιμιτρί Παγέτ έχει γίνει "μαύρο πρόβατο" εντός των "τειχών" της ομάδας του Λονδίνου. Όπως κάμποσες κοινωνικές ομάδες, έτσι και οι ποδοσφαιριστές των "σφυριών" έχουν δημιουργήσει μια ομαδική συνομιλία στην εφαρμογή WhatsApp, στην οποία λένε τα... δικά τους.

Ένας πασίγνωστος φίλος της Γουέστ Χαμ, ο οποίος διατηρεί εκπομπή στο ραδιόφωνο "Phoenix", ήρθε για να αποκαλύψει ότι οι συμπαίκτες του Γάλλου μεσοεπιθετικού, αφού τον "κατσάδιασαν" εντός της συνομιλίας, έπειτα τον πέταξαν κι εκτός αυτής, κάνοντάς του ξεκάθαρο πως πλέον δεν έχει καμία θέση στην ομάδα! Κι αυτά, τη στιγμή που η Μαρσέιγ αδυνατεί να βρει τη "χρυσή" τομή με την αγγλική ομάδα, προκειμένου ο 29χρονος να γίνει μόνιμος κάτοικος Μασσαλίας!

Δεδομένου ότι καμία άλλη ομάδα δεν έχει παρουσιαστεί "ζεστή" να κυνηγήσει τον παίκτη κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί εάν οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία. Μάλιστα, το τελευταίο είναι κάτι περισσότερο από πιθανό, καθώς στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις υπήρξε απόσταση περίπου20.000.000 ευρώ! Και το "σίριαλ" συνεχίζεται...

Ο Παγέτ μεταγράφηκε στη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι του 2015, έναντι 15.000.000 ευρώ. Φέτος μετρά 18 εμφανίσεις και 2 γκολ στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παγέτ: "Θα κόψω τους χιαστούς μόνος μου"
"Προσβλητική" προσφορά της Μαρσέιγ για Παγέτ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ