PREMIER LEAGUE

Ο Μπάρκλεϊ δέχεται γροθιά σε μπαρ του Λίβερπουλ!

Everton's Ross Barkley, centre, in action with Liverpool's Lucas Leiva, left, and Roberto Firmino during their English Premier League soccer match at Anfield in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Ross Barkley, centre, in action with Liverpool's Lucas Leiva, left, and Roberto Firmino during their English Premier League soccer match at Anfield in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Σάλος στην ποδοσφαιρική Αγγλία και δη στην ομάδα της Έβερτον, καθώς διέρρευσε βίντεο με τον Ρος Μπάρκλεϊ να δέχεται γροθιά την ώρα που βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης! (VIDEO)

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του κυριακάτικου (9/4) αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Λέστερ στο "Goodison Park" (4-2), ο άσος των "ζαχαρωτών", Ρος Μπάρκλεϊ, φέρεται να πήγε σε κέντρο διασκέδασης στο Λίβερπουλ, όπου και έγινε αποδέκτης γροθιάς! Μάλιστα, πιθανότατα ο θύτης είναι γνωστός του 23χρονου, αφού προτού γίνει η επίθεση, οι δυο τους φαίνονται να συνομιλούν.

Ο Μπάρκλεϊ σωριάστηκε στο έδαφος, με το χτύπημα να μοιάζει εξαιρετικά ισχυρό, ενώ η ομάδα του παίκτη ενημερώθηκε άμεσα και δραστηριοποιείται ώστε να εξακριβώσει την εμπλοκή του Άγγλου διεθνή σε ό,τι συνέβη. Επίσης, παρότι δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία, οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το περιστατικό.

Όλα αυτά έρχονται σε μία περίοδο που ο 23χρονος δέχεται κριτική από κόσμο και Τύπο, λόγω της αστάθειας στην απόδοσή του. Παράλληλα, του έχει προσφερθεί νέο συμβόλαιο από την ομάδα του (το τρέχον λήγει το 2018) και έχει ενημερωθεί ότι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να επεκταθεί η συνεργασία του με την Έβερτον, θα πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το βίντεο που διέρρευσε, δεν τραβήχθηκε την ώρα του περιστατικού, αλλά μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του κέντρου διασκέδασης και διέρρευσε μέσω Twitter.

Photo credits: AP Photo/Peter Bryne

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ