PREMIER LEAGUE

"Ο Μόγες θέλει ξανά τον Μιραλάς"

Lyon's Mouctar Diakhaby , left, defends against Everton's Kevin Mirallas during a Group E Europa League soccer match between Everton F.C. and Olympique Lyon at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday Oct. 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Μιραλάς (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς στη Γουέστ Χαμ. Ισχυρός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό τα "σφυριά", αν οι Πειραιώτες μπουν στη διαδικασία να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βέλγο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι φευγάτος από την Έβερτον. Το κλίμα για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό έχει γίνει βαρύ στα "ζαχαρωτά" μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Ντέιβιντ Άνσγουορθ, ο οποίος τον έδιωξε από την προπόνηση.

Άμεσα ξέσπασε έντονη φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει εκ νέου την περίπτωση της απόκτησης του 30χρονου. Αν οι "ερυθρόλευκοι" μπουν στη διαδικασία να τον επανεντάξουν στο δυναμικό τους, καλούνται να... αντιμετωπίσουν τη Γουέστ Χαμ, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε ο Ντέιβιντ Μόγες. Ο Σκωτσέζος, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία, φιλοδοξεί να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή Βέλγο.

Αυτός άλλωστε ήταν προπονητής της Έβερτον το 2012, όταν η ομάδα του Λίβερπουλ τον αγόρασε από τον Ολυμπιακό. Εφέτος ο Μιραλάς έχει παίξει σε 10 παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα στην Premier League. Η Γουέστ Χαμ που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του για τον Ιανουάριο είναι 18η, σε θέση υποβιβασμού, ύστερα από 11 παιχνίδια (έχει 9 βαθμούς). Η Έβερτον είναι 15η με 11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ