PREMIER LEAGUE

Ο Μόγες κατηγορείται για σεξισμό

Ο Μόγες κατηγορείται για σεξισμό
Μόγιες

Ο Ντέιβιντ Μόγες απολογήθηκε για την προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι σε γυναίκα δημοσιογράφο το περασμένο Σάββατο (1/4), αλλά τώρα κατηγορείται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που είναι αρνητικός πρωταγωνιστής σε παρόμοιο περιστατικό.

"Πρόσεχε τον εαυτό σου. Μπορεί να δεχτείς χαστούκι, παρότι είσαι γυναίκα. Πρόσεχε την επόμενη φορά που θα έρθεις", είπε χαρακτηριστικά στην Βίκι Σπαρκς.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, ο τεχνικός της Σάντερλαντ ζήτησε συγγνώμη από την ίδια και το ζήτημα έληξε άμεσα. "Είναι κάτι που είναι έξω από το χαρακτήρα μου. Έχω μιλήσει στην κοπέλα, από την οποία ζήτησα συγγνώμη και έγινε αποδεκτή. Συνέβη πάνω στην ένταση της στιγμής", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Μόγες τη Δευτέρα (3/4).

Ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άλισον Μπέντερ του "ESPN", αυτή την αποτελεί την πρώτη φορά που ο Άγγλος τεχνικός προχωρά σε μια τέτοια ενέργεια.

"Αυτό που έγινε με τον Μόγες είναι τόσο δυσνόητο για να το σχολιάσω. Νομίζω πως πρέπει να πάρουμε μια συγκεκριμένη ποσότητα από την 'έντασης της στιγμής'", έγραψε αρχικά η Μπέντερ στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, προφανώς αναφερόμενη στη δήλωση του Μόγες.

Εν συνεχεία τόνισε πως έχει ακούσει ξανά τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απευθύνεται με παρόμοιο τρόπο σε γυναίκα δημοσιογράφο: "Δυστυχώς αυτές δεν είναι οι πρώτες παρατηρήσεις που έχω ακούσει από εκείνον εκτός κάμερας, στις οποίες στοχοποιεί μια γυναίκα, οπότε αυτό κάνει τη γνώμη μου λίγο διαφορετική. Δύσκολο. Έχοντας πει όλα αυτά, σιχαίνομαι πραγματικά το όλο θέμα με τις γυναίκες οι οποίες τυγχάνουν διαφορετικής συμπεριφοράς στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ πω αρκετά σε ένα tweet".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ