PREMIER LEAGUE

Ο Μήτρογλου στους χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Premier League

Ο Μήτρογλου στους χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Premier League

Η "Daily Mail" παρουσίασε ένα αφιέρωμα για τους 100 χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Premier League, με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται μεταξύ των... εκλεκτών εξαιτίας του αρνητικού περάσματος απ' τη Φούλαμ.

O Κώστας Μήτρογλου είναι ένας απ' τους πιο χαρισματικούς Έλληνες επιθετικούς την τελευταία 20ετία. Ο 29χρονος στράικερ έχει πραγματοποιήσει μία ξεχωριστή καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, αλλά και μ' αυτή της Μπενφίκα στην Πορτογαλία, ενώ απ' το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στη Μαρσέιγ.

Μάλιστα, το deal μεταξύ των Μασσαλών και των "Αετών της Λισαβόνας" για τον Μήτρογλου θα αγγίξει, υπό προϋποθέσεις, τα 27.500.000 ευρώ, κατατάσσοντάς τον στην κορυφή των ακριβότερων μεταγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην ιστορία.

Ωστόσο, η πρώτη προσπάθεια του "Μητρογκόλ" να αγωνιστεί στο εξωτερικό στέφθηκε από αποτυχία. Συγκεκριμένα, το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14, ο Έλληνας επιθετικός πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ έναντι 15.200.000 ευρώ. Παρ' όλα, δεν κατάφερε να δικαιώσει ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, με συνέπεια να μην βοηθήσει τους "cottagers" να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Γι' αυτό το λόγο, η " Daily Mail" τον συμπεριέλαβε πολύ υψηλά στη λίστα με τους χειρότερους επιθετικούς που αγωνίστηκαν ποτέ στην Premier League. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, παρουσίασε ένα αφιέρωμα με τους 100 χειρότερους επιθετικούς, με τον Μήτρογλου να βρίσκεται στην 7η θέση.

"Η Φούλαμ πάλευε απελπισμένα να αποφύγει τον υποβιβασμό και τον Ιανουάριο του 2014 συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Αποτέλεσε μεταγραφή-ρεκόρ για το σύλλογο, όμως αγωνίστηκε μόλις τρεις φορές, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και θέματα φυσικής κατάστασης.

Τον Αύγουστο επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως δανεικός και σκόραρε στο Champions League στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης", αναφέρει το κείμενο της "Daily Mail".

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη πεντάδα αποτελείται απ' τους Αφόνσο Άλβες (Μίντλεσμπρο), Στεφάν Γκιβάρς (Νιούκαστλ), Άντε Ακινμπίγι (Λέστερ), Αλί Ντιά (Σαουθάμπτον) και Τζόζι Άλτιντορ (Σάντερλαντ).

Photo Credits: Fulham FC Twitter

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ