PREMIER LEAGUE

Ο Μέισον αστειεύεται με τον τραυματισμό του

Ο Μέισον αστειεύεται με τον τραυματισμό του
© RACHEL PETERS/INSTAGRAM

Απ' το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η κατάσταση της υγείας του Ράιαν Μέισον. Τι λένε οι στενοί του συγγενείς, αλλά κι ο ίδιος μέσα απ' το νοσοκομείο. Δείτε το μήνυμα της συντρόφου του στο Instagram.

Όλο και καλύτερα πηγαίνει η κατάσταση της υγείας του Ράιαν Μέισον, ύστερα απ' τον τραυματισμό που αποκόμισε στην Κυριακάτικη αναμέτρηση (22/1) ανάμεσα σε Τσέλσι και Χαλ (2-0).

Ο 25χρονος μέσος υποβλήθηκε χθες (23/1) σε επέμβαση, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Χαλ ανακοίνωσε ότι όλα κύλησαν ομάλα κι ο παίκτης θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα κλινήρης.

Επιπλέον, όπως προκύπτει από άνθρωπο του οικογενειακού του περιβάλλον, o Μέισον έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι ξανά ο κλασσικός Ράιαν: "Μιλάει, γελάει και αστειεύεται. Είναι ο συνηθισμένος Ράιαν". Μάλιστα, σε στιγμή απόλυτου αυτοσαρκασμού "παραπονέθηκε" στους γιατρούς πως έχει τρομερό πονοκέφαλο!

Πάντως, εκείνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ήταν το μήνυμα της αρραβωνιαστικιά του στο Instagram: "Η ζωή είναι σκληρή, αλλά το ίδιο κι εσύ", ανέφερε η σχετική φωτογραφία. Όπως είναι λογικό, την εν λόγω δημοσίευση ακολουθούν εκατοντάδες σχόλια για ταχεία ανάρρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό χτύπημα του Ράιαν Μέισον της Χαλ
Επίσημο: Κάταγμα στο κρανίο ο Μέισον
Καθησυχαστική ανακοίνωση της Χαλ για Μέισον
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ