PREMIER LEAGUE

Ο Μαχρέζ επέστρεψε μετά από 10 μέρες και κατηγόρησε τα ΜΜΕ

Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ γύρισε στις προπονήσεις της Λέστερ μετά από δέκα ημέρες και εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας τη θέση του.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ επέστρεψε στις προπονήσεις της Λέστερ μετά από δέκα μέρες και την αποτυχία των προσπαθειών του να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων των "αλεπούδων".

Ο Αλγερινός διεθνής αρνήθηκε ότι ο σύλλογός του δεν γνώριζε για την απουσία του και με γραπτή ανακοίνωσή του επιτέθηκε στα ΜΜΕ για όσα έγραφαν όλο αυτό το διάστημα.

Υποστήριξε ότι οι στόχοι του συμπίπτουν με αυτούς των πρωταθλητών 2016 και ότι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

"Η Λέστερ ήταν πάντοτε ενήμερη για το πού βρίσκομαι και είχε γνώση των σκέψεών μου, είτε απευθείας είτε μέσω των συμβούλων μου".

"Ήμουν μέλος της Λέστερ που κατέκτησε τόσα πολλά, συμπεριλαμβανομένων του προβιβασμού στην Premier League και της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μου είναι πάντοτε οι ίδιοι και πάντοτε έδινα το 100%, όταν αγωνιζόμουν για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου. Αυτοί οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι σήμερα και στο μέλλον και όταν μου ζητείται να είμαι μέλος της ομάδας. Μείνετε ήσυχοι ότι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα".

"Τις τελευταίες δέκα ημέρες, αρκετοί άνθρωποι που ισχυρίζονταν ότι είναι φίλοι μου, μιλούσαν για μένα και για πράγματα που δεν ήξεραν. Πέραν αυτού, αρκετοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι έβγαλαν συμπεράσματα δίχως να διασταυρώσουν σωστά την ιστορία τους, οπότε θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι όλα αυτά τα αποκαλούμενα συμπεράσματα για τις αιτίες της απουσίας μου είναι τελείως αναληθή".

"Ούτε ο ίδιος ούτε οι σύμβουλοί μου έκαναν ποτέ κάποια ανακοίνωση γι' αυτά, οπότε όλα τα συμπεράσματα δεν έχουν καμία βάση", αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Λέστερ, από την πλευρά της, ανακοίνωσε για την επιστροφή του Μαχρέζ: "Ο Ριγιάντ Μαχρέζ επέστρεψε σήμερα στην προπόνηση με το ρόστερ της Λέστερ. Ο Ριγιάντ παραμένει ένα μέλος του ρόστερ του Κλοντ Πιελ που χαίρει μεγάλης εκτίμησης και είναι συγκεντρωμένος, μαζί με τους συμπαίκτες του, στην επίτευξη περαιτέρω επιτυχιών με τη Λέστερ".

Photo credits: Nigel French/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ