PREMIER LEAGUE

Ο Μάρκο Σίλβα πιθανός αντικαταστάτης του Άλαν Πάρντιου

Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017.  (Mike Egerton/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ φέρεται να είναι ο Μάρκο Σίλβα. Περιθώριο δύο αγώνων έχει ο νυν τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Δημοσιεύματα από το Νησί θέλουν ως φαβορί για τη θέση του προπονητή στη Γουέστ Μπρομ τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Γουότφορντ από το Μάιο του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, δίνεται ως το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Άλαν Πάρντιου στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ, καθώς ο τελευταίος έχει καταφέρει να οδηγήσει τους "Baggies" σε μόλις μία νίκη στα τελευταία 13 ματς.

Απόρροια αυτών των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων είναι η Γουέστ Μπρομ να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League, επτά βαθμούς μακρυά από τη ζώνη της σωτηρίας.

Επιπλέον τα δημοσιεύματα φέρονται να δίνουν στον Πάρντιου χρονικό περιθώριο 2 αναμετρήσεων ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ.

Η ομάδα των "west midlands" θα φιλοξενήσει το Σάββατο 24/02 τη Χάντερσφιλντ, ενώ στις 03/03 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρώην ομάδα του Σίλβα, Γουότφορντ.

(Mike Egerton/PA via AP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίκτες της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ