PREMIER LEAGUE

Ο Μάρκο Σίλβα απάντησε με "δηλητήριο" στις υποτιμητικές δηλώσεις του Άλαρνταϊς

Watford manager Marco Silva gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against  Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday Sept. 9, 2017. (Steven Paston/PA via AP)
Watford manager Marco Silva gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Saturday Sept. 9, 2017. (Steven Paston/PA via AP) STEVEN PASTON/PA VIA AP

Ο Μάρκο Σίλβα δεν άφησε να πέσουν κάτω οι υποτιμητικές δηλώσεις του νέου προπονητή της Έβερτον, Σαμ Άλαρνταϊς, προς το πρόσωπό του, και απάντησε με εξίσου δηκτικό τρόπο.

Λίγες ώρες μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον, ο Σαμ Άλαρνταϊς πρόλαβε να ανοίξει... πόλεμο με τον επικρατέστερο να αναλάβει αυτήν τη θέση, τον προπονητή της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα.

Στην παρουσίασή του από τα "ζαχαρωτά", ο Άγγλος προπονητής δέχθηκε μία ερώτηση για τον Πορτογάλο συνάδελφό του και απάντησε με υποτιμητικό τρόπο.

"Το βιογραφικό του Μάρκο Σίλβα δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το δικό μου. Υποβίβασε τη Χαλ την περσινή σεζόν", τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος αποπέμφθηκε μετά από αποκάλυψη ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα με μίζες.

Όταν ήρθε η σειρά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να τοποθετηθεί σε συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Διάβασα τι είπε, αλλά όταν έκανε τη σύγκριση, δεν έβγαζε νόημα. Είναι το ίδιο πράγμα σαν να συγκρίνω τη δουλειά του με έναν ομοσπονδιακό προπονητή, όπως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Είναι σαν να συγκρίνω τα πέντε γκολ του Ρισάρλισον στην Premier League με τον Πίτερ Κράουτς. Ο Κράουτς είναι σχεδόν 37, ο Ρισάρλισον είναι 20. Ο Κράουτς έχει αγωνιστεί τόσες φορές, ο Ρισάρλισον πολύ λιγότερες".

Ο 40χρονος τεχνικός, τον οποίο η Γουότφορντ δεν άφησε να διαπραγματευτεί με την Έβερτον, συνέχισε: "Πηγαίνετε να δείτε τι έκανε όταν ήταν 40 ετών ή τι έκανε στις πρώτες επτά σεζόν του ως προπονητής. Μετά, δείτε τι κάνω εγώ στην ίδια ηλικία ή μπορείτε να περιμένετε μέχρι να γίνω 63 ετών και τότε μπορούμε να συγκρίνουμε τι θα έχω κάνει".

Τη Δευτέρα, ο Άλαρνταϊς σχολίασε το "TalkSPORT" για το ζήτημα και προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους: "Παρά το ό,τι συνέβη, έχω κάθε σεβασμό στον Μάρκο Σίλβα στη Γουότφορντ και στο τι έχει κάνει στη Γουότφορντ, ειδικά από τη στιγμή που πήγε εκεί. Δέχθηκα μία ερώτηση και απάντησα ειλικρινά, επειδή εάν συγκρίνετε τις δύο πορείες, στηρίζω τον εαυτό μου".

Όσο για τη μεταξύ τους μονομαχία στις 28 Φεβρουαρίου 2018, όταν η Γουότφορντ υποδέχεται την Έβερτον και εάν θα υπάρχει... ένταση σε αυτήν την αναμέτρηση, αποκρίθηκε: "Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό".

Photo credits: Steven Paston/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ