PREMIER LEAGUE

"Ο Λουκακού έφυγε από την Έβερτον εξαιτίας ενός βουντού"

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates scoring against West Bromwich Albion during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates scoring against West Bromwich Albion during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Ένα βουντού βλέπει ως αιτία της αποχώρησης του Ρομελού Λουκακού από την Έβερτον ένας εκ των συνιδιοκτητών της ομάδας, Φαράντ Μοσίρι.

Μία άποψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξέφρασε ένας εκ των ιδιοκτητών της Έβερτον για το θέμα του Ρομελού Λουκακού. Ο Φαράντ Μοσίρι αποδίδει τη φυγή του Βέλγου επιθετικού σε θρησκευτικές προσευχές και βουντού!

"Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Λουκακού ζήτησε να τηλεφωνήσει στην μητέρα του, η οποία βρισκόταν σε μία προσευχή στην Αφρική. Της ανέφερε πως είδε στον ύπνο του ένα βουντού που του έλεγε πως πρέπει να πάει στην Τσέλσι", ανέφερε αρχικά.

"Σπαταλήσαμε δύο καλοκαίρια για να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Το πρώτο καλοκαίρι μιλούσα με τον μάνατζέρ του επί τρεις μήνες. Το επόμενο καλοκαίρι του προτείναμε νέο συμβόλαιο, αλλά δεν ήθελε να μείνει. Το θέμα με τον Ρομελού δεν ήταν οικονομικό. Όσο είμαι στην Έβερτον έχω μάθει να επιλύω αυτές τις διαφορές", πρόσθεσε.

Τελικά, ο Λουκακού μπορεί να μην πήγε στην Τσέλσι, όπως επιθυμούσε εκείνη την στιγμή, αλλά μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ