PREMIER LEAGUE

Ο λόγος που ο Μαζουακού αγωνίζεται με τρύπιες κάλτσες

West Ham United's Arthur Masuaku, right, celebrates scoring his side's third goal of the game during their English League Cup, third round match, West Ham against Bolton at the London Stadium in London, Tuesday, Sept. 19, 2017. (Daniel Hambury/PA via AP)
West Ham United's Arthur Masuaku, right, celebrates scoring his side's third goal of the game during their English League Cup, third round match, West Ham against Bolton at the London Stadium in London, Tuesday, Sept. 19, 2017. (Daniel Hambury/PA via AP) AP

Ο Αρτούρ Μαζουακού εξήγησε το λόγο που εμφανίστηκε με τρύπιες κάλτσες στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα της Premier League. (PHOTOS)

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League, με τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού να αποτελεί θέμα συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς εμφανίστηκε με... τρύπιες κάλτσες.

Η εικόνα του Γάλλου αμυντικού δεν άργησε να γίνει viral, με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την εμφάνισή του. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, ο Μαζουακού εξήγησε το λόγο πίσω απ' τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο νεαρός μπακ υποστήριξε πως οι κάλτσες είναι πολύ σφιχτές για τους διογκωμέμους μύες του, οπότε επιλέγει να τις σκίζει για να μην τον ενοχλούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πρόκειται για μία τακτική που χρησιμοποιούν αρκετοί ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με κάποια... αμέλεια των φροντιστών των ομάδων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο λόγος που ο Μαζουακού αγωνίζεται με τρύπιες κάλτσες
Ο λόγος που ο Μαζουακού αγωνίζεται με τρύπιες κάλτσες
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ