PREMIER LEAGUE

Ο Λαμέλα στον δρόμο που χάραξαν Κέιν και Σον

Tottenham Hotspur's Erik Lamela celebrates scoring his side's forth goal, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Leicester City, at Wembley Stadium, in London, Sunday May 13, 2018. (Steven Paston/PA via AP)
Tottenham Hotspur's Erik Lamela celebrates scoring his side's forth goal, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Leicester City, at Wembley Stadium, in London, Sunday May 13, 2018. (Steven Paston/PA via AP) STEVEN PASTON/PA VIA AP

Επέκταση της συνεργασίας του με την Τότεναμ ως το 2022 υπέγραψε ο Έρικ Λαμέλα, ακολουθώντας τα χνάρια των Χάρι Κέιν και Σον Χέουνγκ-Μιν.

Την εμπιστοσύνη της στον Έρικ Λαμέλα έδειξε έμπρακτα η Τότεναμ, που πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Αργεντίνο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Παρά το γεγονός ότι ο Λαμέλα ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς την τελευταία διετία, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και ο Ποτσετίνο τον υπολογίζει για το μέλλον.

Από το 2013, όταν και αποκτήθηκε αντί 30 εκατ. ευρώ από την Ρόμα, ο Αργεντίνος μετράει 154 παιχνίδια με τη φανέλα των Spurs, έχοντας απολογισμό 23 γκολ και 38 ασίστ.

Τη συνεργασία τους με την Τότεναμ μέσα στο καλοκαίρι έχουν επεκτείνει οι Χάρι Κέιν, Σον Χέουνγκ-Μιν αλλά και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Steven Paston/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ