PREMIER LEAGUE

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ νέος προπονητής της Σουόνσι

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ νέος προπονητής της Σουόνσι

Η Σουόνσι ανακοίνωσε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο αντικαταστάτης του Πολ Κλέμεντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον πρώην τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης να υπογράφει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Οι διοικούντες τη Σουόνσι βρήκαν στο πρόσωπο του Κάρλος Καρβαλιάλ τον ιδανικό διάδοχο του Πολ Κλέμεντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που τη σεζόν 2008-09 κάθισε στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κύκνους" μέχρι το καλοκαίρι.

Το έργο του Καρβαλιάλ δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Σουόνσι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ύστερα από 20 αγωνιστικές και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως η ουαλική ομάδα δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Ο 52χρονος προπονητής απολύθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων απ' τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, την οποία οδήγησε την περυσινή σεζόν στα playoffs ανόδου της Championship. Παρ' όλα αυτά, φέτος, η πορεία ήταν αντιστρόφως ανάλογη, με συνέπεια οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Κατά το παρελθόν, ο Καρβαλιάλ έχει περάσει απ' την τεχνική ηγεσία, μεταξύ άλλων, των Μπράγκα, Σετούμπαλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας και Μπασάκσεχιρ.

Η ανακοίνωση:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ