Ο Φορμ και τα λαμπάκια του - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Ο Φορμ και τα λαμπάκια του

Ο Φορμ και τα λαμπάκια του

Η pre-season ξεκίνησε για την Τότεναμ, με τον Μίχελ Φορμ να μπαίνει απευθείας στα δύσκολα καθώς οι γυμναστές τον περίμεναν για του αλλάξουν τα... λαμπάκια. (video)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν σταδιακά όλες οι ομάδες στην Ευρώπη και η Τότεναμ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η pre-season ξεκίνησε για τους Λονδρέζους, με όλους τους παίκτες να μπαίνουν σιγά σιγά σε πρόγραμμα εκγύμνασης.

Κάτι που ισχύει φυσικά και για τους γκολκίπερ, οι οποίοι όμως μπαίνουν σε διαφορετικό πλάνο εκτελώντας ξεχωριστές ασκήσεις, που αφορούν την θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μίχελ Φορμ πήρε μια γεύση για το τι τον περιμένει, με τον Μπεν Ντέιβις να παρακολουθεί τον συμπαίκτη του.

Οι γυμναστές της Τότεναμ είχαν στήσει 8 τρίποδα με έναν προσαρμοσμένο φακό στο καθένα. Τι έπρεπε να κάνει ο Ολλανδός γκολκίπερ; Να βρει κάθε φορά αυτό που άναβε πράσινο.

Μια εξειδικευμένη άσκηση που αφορά κυρίως την ταχύτητα σκέψης, την αντίληψη, τις αλλαγές κατεύθυνσης και τα γρήγορα πόδια.

Δείτε το βίντεο:

Find the green light and tap it! Michel Vorm shows his quick feet as some of the players return for the first day of pre-season. #COYS

Posted by Tottenham Hotspur on Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
SHARE:

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24