PREMIER LEAGUE

Ντεφόου: "Θέλω να βοηθήσω την Τότεναμ να πάρει τον τίτλο"

Ντεφόου: "Θέλω να βοηθήσω την Τότεναμ να πάρει τον τίτλο"

Ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ και νυν της Σάντερλαντ, Τζερμέιν Ντεφόου, θέλει τη νίκη απέναντι στην Λέστερ προκειμένου να βοηθήσει τα "σπιρούνια" να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια έχει η Σάντερλαντ κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και Λέστερ, την στιγμή που οι "μαύρες γάτες" παλεύουν για να παραμείνουν στα σαλόνια της Premier League.

Για τον Τζερμέιν Ντεφόου το ματς απέναντι στην Λέστερ έχει διπλή σημασία για τον ίδιο. Ο Άγγλος φορ είχε στο παρελθόν επιτυχημένη θητεία στο "White Hart Lane" με τα χρώματα της Τότεναμ και θέλει τη νίκη κόντρα στις "αλεπούδες" όχι μόνο για να δει τη Σάντερλαντ να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την σωτηρία, αλλά και για να δώσει μια χείρα βοηθείας στα "σπιρούνια" στην κούρσα προς τον τίτλο.

Μετά από 31 ματς, η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της κατάταξης με 66 βαθμούς και η Τότεναμ ακολουθεί στην 2η θέση με 61.

"Η Λέστερ έχει μια σπουδαία ομάδα. Αυτό που έχουν κάνει φέτος είναι απίστευτο. Αλλά θέλω να κερδίσω αυτό το παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν να είμαστε εμείς ασφαλείς και η Τότεναμ να κερδίσει τον τίτλο", τόνισε ο 33χρονος επιθετικός που σε 26 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει βρει 12 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

"Πέντε από τα οκτώ ματς που έχουν μείνει είναι στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό. Σαν παίκτες πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, είναι τόσο απλό. Είναι μεγάλη η πίεση αλλά η ανταμοιβή τεράστια.

Σε προσωπικό επίπεδο απλά θέλω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθήσω την Σάντερλαντ να βρίσκεται ξανά στην Premier League την επόμενη σεζόν", πρόσθεσε ο Ντεφόου αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την σωτηρία.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ