PREMIER LEAGUE

Νιάς: "Δεν έχω ούτε ντουλάπι στην Έβερτον"

Νιάς: "Δεν έχω ούτε ντουλάπι στην Έβερτον"
© EVERTON FC VIA GETTY IMAGES

Την 1η Φεβρουαρίου 2016 η Έβερτον έδωσε 17.900.000€ στην Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Ουμάρ Νιάς, αλλά 9 μήνες μετά ο Σενεγαλέζος παίζει με την 2η ομάδα και δεν έχει ούτε ντουλάπι στα αποδυτήρια!

Ο Ουμάρ Νιάς παίζει με την δεύτερη ομάδα της Έβερτον και όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν έχει ούτε δικό του ντουλάπι στα αποδυτήρια για τα πράγματά του!

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (2016), έδωσε 17.900.000 ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας, για την απόκτηση του 26άχρονου Σενεγαλέζου επιθετικού.

Σίγουρα δεν ικανοποίησε στις 8 εμφανίσεις του (2 βασικός / έπαιξε συνολικά μόνο 152 λεπτά) και ο νέος τεχνικός, Ρόναλντ Κούμαν, τον ενημέρωσε πως δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ο σύλλογος της Premier League συμπεριφέρθηκε άθλια στον Αφρικανό, καθώς δεν του δόθηκε ούτε αριθμός.

"Είμαι στα αποδυτήρια με την ομάδα κάτω των 23 ετών, αλλά δεν έχω ντουλάπι", τονίζει ο Νιάς στην εφημερίδα, "Guardian" και συνεχίζει: "Οι άλλοι παίκτες έχουν κάπου να βάλουν τα πράγματά τους, αλλά εγώ όχι. Έρχομαι με την τσάντα μου και απλά την αφήνω σε ένα σημείο. Κάνω προπόνηση, μετά βάζω τα πράγματα στο αυτοκίνητο και φεύγω".

"Είναι λυπηρό, πολύ λυπηρό. Και, για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως δεν αξίζει όλο αυτό. Αυτό που μπορώ όμως να κάνω είναι να έσω το κεφάλι χαμηλά και να παλεύω για να αλλάξω την κατάσταση. Δεν θα το κάνω δράμα. Απλά το αντιμετωπίζω. Ξέρω πως απλά είναι μία περίοδος".

"Ο Κούμαν μου είπε: 'Πρέπει να φύγεις'. Δεν μπορούσα να καταλάβω την απόφαση που πήρε μετά από 45 λεπτά και απλά του είπα: 'ΟΚ, ευχαριστώ'. Είναι η απόφασή του. Είναι ο προπονητής. Δεν μπορώ να κάνω κάτι".

Τον Σεπτέμβρη ο Κούμαν είχε δηλώσει: "Έχουμε αρκετούς επιθετικούς, διαφορετικούς επιθετικούς από αυτόν. Προτιμώ εκείνους, παρά τον Νιάς στην ομάδα".

Νιάς: "Δεν έχω ούτε ντουλάπι στην Έβερτον"
© EVERTON FC VIA GETTY IMAGES
Νιάς: "Δεν έχω ούτε ντουλάπι στην Έβερτον"
© GETTY IMAGES
Νιάς: "Δεν έχω ούτε ντουλάπι στην Έβερτον"
© GETTY IMAGES
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ