PREMIER LEAGUE

Νέο συμβόλαιο έως το 2022 ο Λορίς

Νέο συμβόλαιο έως το 2022 ο Λορίς
2016 TOTTENHAM HOTSPUR FC

Η Τότεναμ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ούγκο Λορίς, εξασφαλίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέλλον της ομάδας κάτω απ' τα γκολπόστ. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Ο αρχηγός της Τότεναμ και της εθνικής Γαλλίας, Ούγκο Λορίς, προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Λονδίνου, κατευνάζοντας, έτσι, τις μεταγραφικές "σειρήνες" που ηχούσαν κατά καιρούς και αφορούσαν τις Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το συμβόλαιο που βρισκόταν εν ισχύ μέχρι πρότινος είχε διάρκεια έως το 2019, ενώ το νέο μέχρι το 2022, πιθανότατα συμπεριλαμβάνοντας και αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το συμβόλαιο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δείχνω την αφοσίωσή μου στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και το πόσο πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ. Ελπίζω ότι ο καλύτερος χρόνος είναι μπροστά", είπε ο Λορίς, στο πλαίσιο των καθιερωμένων δηλώσεων.

Νέο συμβόλαιο έως το 2022 ο Λορίς

Σε γενικές γραμμές, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιδεικνύει αξιοθαύμαστο έργο από τη στιγμή που ανέλαβε τα προπονητικά ηνία των Spurs και ο 29χρονος κίπερ αποτελούσε πολύτιμο "γρανάζι" της μηχανής του. Εκτός του Γάλλου, προσφάτως ανανέωσαν και οι Χάρι Κέιν, Γιαν Βερτόνγκεν.

Ο Λορίς μεταγράφηκε από τη Λιόν στην Τότεναμ στις 31 Αυγούστου του 2012, έναντι 12.600.000 ευρώ. Με τη φανέλα της έχει μετρήσει 189 εμφανίσεις, καταφέρνοντας να διατηρήσει το μηδέν στις 65 από αυτές. Κατά κοινή ομολογία, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Δείτε τα σχετικά ντοκουμέντα που ανέβηκαν στον επίσημο της ομάδας

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ