PREMIER LEAGUE

Νέο πενταετές συμβόλαιο στη Λέστερ ο Ντρινκγουότερ

Νέο πενταετές συμβόλαιο στη Λέστερ ο Ντρινκγουότερ
Ντρινκγουότερ

Μετά τους Μαχρέζ, Βάρντι, Μόργκαν, Κινγκ και Σμάιχελ, ήταν η σειρά του Ντάνι Ντρινκγουότερ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ. Υπέγραψε έως το 2021 ο διεθνής Άγγλος μέσος.

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της Λέστερ στην πορεία πρωταθλητισμού, στην περσινή Premier League. Την Πέμπτη (25/8) οι "αλεπούδες" ανακοίνωσαν ότι ο 26χρονος μέσος υπέγραψε νέο, πενταετές συμβόλαιο, το οποίο τον δεσμεύει στο King Power Stadium μέχρι το 2021.

Ο Ντρινκγουότερ ήταν ο έκτος κατά σειρά παίκτης από το περσινό ρόστερ της Λέστερ που ανανεώσε το συμβόλαιό του, ύστερα από τους Μαχρέζ, Βάρντι, Μόργκαν, Κινγκ και Σμάιχελ. Είχε αποκτηθεί το 2012 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 177 ματς των πρωταθλητών Αγγλίας.

Είχε αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης της Λέστερ τη σεζόν 2013-2014, κατά την οποία εξασφαλίστηκε η άνοδος στην Premier League, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε στα 35 από τα 38 παιχνίδια. Ο προπονητής Κλάουντιο Ρανιέρι είπε: "Ο Ντάνι είναι φανταστικός παίκτης και φανταστικός άνθρωπος".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ