PREMIER LEAGUE

Νέα σενάρια για "φλερτ" Ροντρίγκες - Εβερτον

Νέα σενάρια για "φλερτ" Ροντρίγκες - Εβερτον

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου κάνουν λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον επιθετικό της Γαλατάσαράι, Γκάρι Ροντρίγκες, το μέλλον του οποίου δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει μία εξαιρετική σεζόν (31 συμμετοχές, 7 γκολ) με τη Γαλατάσαράι και είναι αρκετά πιθανό στο τέλος της να κερδίσει και το "παράσημο" του πρωταθλητή Τουρκίας. Είτε το καταφέρει, είτε όχι, όμως, το ερχόμενο καλοκαίρι το όνομά του θα "παίξει" δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ήδη οι μνηστήρες είναι πολλοί και προέρχονται κυρίως από την Αγγλία. Το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ και της Γουέστ Χαμ είναι καταγεγραμμένο εδώ και αρκετές εβδομάδες και το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί κι αυτό της Έβερτον.

Σήμερα (20/3), μάλιστα, υπάρχουν νέα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο για το ενδιαφέρον της ομάδας του Λίβερπουλ για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, που έχει διατηρήσει 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι σχετικά πρόσφατα από την πλευρά της Γαλατά προέκυπτε ότι η τιμή πώλησης του 27χρονου από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι 30.000.000 ευρώ κι αν μία ενδεχόμενη πώλησή του φτάσει σ' αυτά τα επίπεδα, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του 6.000.000 ευρώ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ