PREMIER LEAGUE

Μπόρχα Μπαστόν, η πιο ακριβή μεταγραφή της Σουόνσι

Μπόρχα Μπαστόν, η πιο ακριβή μεταγραφή της Σουόνσι

Η Σουόνσι απέκτησε τον Μπόρχα Μπαστόν από την Ατλέτικο έναντι 18.000.000 ευρώ, κάτι που καθιστά τον 23χρονο Ισπανό φορ την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ουαλικής ομάδας.

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σουόνσι ολοκληρώθηκε κι επίσημα. Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός, Μπόρχα Μπαστόν, ανακοινώθηκε από τους "κύκνους" με τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης να κοστίζει 18.000.000 ευρώ.

Ο Μπόρχα Μπαστόν είναι γέννημα-θρέμμα "ροχιμπλάνκο", καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας αν και ποτέ δεν διακρίθηκε με τη φανέλα της. Κι αυτό γιατί δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μούρθια, Ουέσκα, Ντεπορτίβο, Σαραγόσα και Έιμπαρ.

Ο Ισπανός επιθετικός θα φορά τη φανέλα της Σουόνσι με το νούμερο 10 στην πλάτη. Έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή της Σουόνσι ξεπερνώντας τις αντίστοιχες των Βιλφρίντ Μπονί (από Φιτέσε - 14.000.000 ευρώ), Φεδερίκο Φερνάντες (από Νάπολι - 9.200.000 ευρώ), Αλμπέρτο Παλόσκι (από Κιέβο με το ίδιο ποσό), και Πάμπλο Ερνάντεθ (από Βαλένθια 6.390.000 ευρώ).



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ