PREMIER LEAGUE

Μπόγιαν... τετραετίας στην Στόουκ

Μπόγιαν... τετραετίας στην Στόουκ

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Στόουκ που θα τον κρατήσει μέχρι το 2020 στο "Britannia Stadium", έβαλε ο Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς μετακόμισε στο Νησί το καλοκαίρι του 2014 από τη Μπαρτσελόνα και μετά από 1,5 χρόνο -έχοντας ήδη ξεπεράσει έναν σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν- είδε τις προσπάθειές του να δικαιώνονται καθώς η Στόουκ τον κάλεσε για ανανέωση του συμβολαίου του.

Το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πότερς" έχει ισχύ για άλλα 4,5 χρόνια και θα τον κρατήσει μέχρι το 2020 στο "Britannia Stadium", με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να δηλώνει μετά την επικύρωση της συμφωνίας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και γεμάτος κίνητρα. Η Στόουκ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, και έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη τους και τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Αγγλία.

Ο Μαρκ Χιουζ με έπεισε να έρθω στη Στόουκ, με βοήθησε και μου έδειξε εμπιστοσύνη από το ξεκίνημα, παρακολούθησε από κοντά την πορεία της αποθεραπείας μου μετά τον τραυματισμό μου και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου χάρη σε εκείνον".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ