PREMIER LEAGUE

Μουρίνιο: "Οι παίκτες έφαγαν τον Καράνκα και ξέρω ποιοι είναι"

United manager Jose Mourinho gestures during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United manager Jose Mourinho gestures during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι συγκεκριμένοι παίκτες της Μίντλεσμπρο, των οποίων τα ονόματα γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει, "έφαγαν" τον Αϊτόρ Καράνκα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Μίντλεσμπρο ανακοίνωσε την Πέμπτη την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού, Αϊτόρ Καράνκα, καθώς η ομάδα έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς μετά από 27 ματς και βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση της Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, σχολίασε την απομάκρυνση του πρώην συνεργάτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης (ο Καράνκα υπήρξε βοηθός του Μουρίνιο στους "μερένγκες"), υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες της αγγλικής ομάδας "έφαγαν" τον Καράνκα.

" Νομίζω ότι άξιζε να απολυθεί γιατί στον πρώτο του χρόνο, η ομάδα πήγαινε να πέσει και την έσωσε, το δεύτερο χρόνο πήγε την ομάδα στο "Wembley" για παίξει στα Playoffs ανόδου, τον τρίτο κατόρθωσε την άνοδο απευθείας. Έτσι, πιστεύω ότι τον τέταρτο χρόνο άξιζε να απολυθεί", υποστήριξε Ζοζέ Μουρίνιο για τον Αΐτορ Καράνκα, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε από δημοσιογράφο "εάν είναι θέμα των παικτών, όπως στην περίπτωση του Ρανιέρι" κι απάντησε: "Ναι, αλλά σε αυτή την περίπτωση γνωρίζω τα ονόματα".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ