PREMIER LEAGUE

Μουρίνιο: "Έχω πρόβλημα στον λαιμό, κοιτούσα από τη μια πλευρά"

Μουρίνιο: "Έχω πρόβλημα στον λαιμό, κοιτούσα από τη μια πλευρά"

Η ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ στο "Old Trafford" που αφορούσε τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων μέχρι το τελικό 1-1.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ χάρη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ, δέχθηκε πίεση και τελικά την ισοφάριση με γκολ του Ιμπραχίμοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 1-1 στο "Old Trafford".

"Εμείς είμαστε η ομάδα που επιτέθηκε, η Λίβερπουλ η ομάδα που αμύνθηκε. Ας δούμε αν οι κριτικές θα είναι δίκαιες. Μου άρεσε, αλλά προφανώς είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε τους 3 βαθμούς. Ήταν έξυπνοι. Είχαν υπομονή, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να ελέγχουν το συναισθηματικό κομμάτι ενός αγώνα. Γνώριζαν ότι θα είχαν προβλήματα στα τελευταία λεπτά.

Έχω ένα πρόβλημα στον λαιμό, γιατί κοιτούσα συνεχώς αριστερά...", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο μιλώντας στο BBC Sport, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι πιάστηκε γιατί έβλεπε συνεχώς την μπάλα στο μισό γήπεδο - εκεί που έκανε επίθεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άμυνα η Λίβερπουλ.

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι οι παίκτες του δυσκολεύτηκαν να αντιμετωπίσουν τις μεταβιβάσεις που είχαν προορισμό το κεφάλι του Μαρουάν Φελαϊνί, ενώ δεν θέλησε να ανοίξει κουβέντα για ένα καθυστερημένο τάκλιν του Ρούνεϊ στον Μίλνερ.

"Πώς να εκπλαγώ που δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα; Έχω την χειρότερη οπτική γωνία στο γήπεδο. Αν προκάλεσε έκπληξη σε εσάς, κάντε μου μια χάρη: γράψτε το! Αν είναι μια άσχημη διεκδίκηση, τότε γράψτε το. Μην φτιάχνετε ιστορίες όταν το λέω εγώ", ήταν η τοποθέτηση του Γερμανού τεχνικού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ