PREMIER LEAGUE

Μούσα για παρτενέρ του Βάρντι στην Λέστερ

Μούσα για παρτενέρ του Βάρντι στην Λέστερ

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, παραδέχτηκε πως η Λέστερ έκανε νέα πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ για τον Αχμέντ Μούσα, τον οποίο ο Ρανιέρι θέλει για παρτενέρ του Βάρντι στην επίθεση (video)

Η Λέστερ επανήλθε δυναμικά για την απόκτηση του Αχμέντ Μούσα, καθώς ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεοντίν Σλούτσκι, παραδέχτηκε πως ο αγγλικός σύλλογος έχει καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Το Ιανουάριο οι Ρώσοι είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 22.000.000 ευρώ, κυρίως διότι έκριναν πως δεν μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν εκείνη την περίοδο.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι και κυρίως το επιτελείο των σκάουτς της Λέστερ, εκτιμούν πως ο 23άχρονος διεθνής Νιγηριανός επιθετικός είναι ιδανική περίπτωση για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Τζέιμι Βάρντι, καθώς διακρίνεται για τον συνδυασμό δύναμης, φυσικής κατάστασης, τεχνικής, αλλά και ικανότητας στο σκοράρισμα.

"Ο αγγλικός σύλλογος προσέφερε περίπου 30.000.000 ευρώ. Ο Μούσα ήρθε και με ρώτησε πότε επιστρέφει από διακοπές ο Ρανιέρι, αλλά του είπα δεν γνωρίζω, δεν τον ξέρω τον Ρανιέρι", τόνισε ο Σλούτσκι και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι θέμα της διοίκησης, αλλά νομίζω πως είναι αρκετά πιθανό".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ