PREMIER LEAGUE

Μόνο νίκες χωρίς Στέρλινγκ η Λίβερπουλ

Μόνο νίκες χωρίς Στέρλινγκ η Λίβερπουλ
© CATHERINE IVILL/AMA

Τα στατιστικά δείχνουν πως ο Στέρλινγκ είναι χειρότερος από πέρσι και όταν απουσιάζει η Λίβερπουλ πάντα παίρνει νίκες. Και όμως σε ηλικία 20 ετών θέλει να φύγει, αφού έχει ζητήσει τρελά χρήματα

Ο Στέρλινγκ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας και το μέλλον της Λίβερπουλ, όμως πριν περίπου 10 μέρες ξεκαθάρισε στον Μπρένταν Ρότζερς πως θέλει να φύγει από το "Άνφιλντ".

Κρίνει πως δεν μπορεί να κερδίσει τίτλους με τους "κόκκινους", αλλά και πως σε άλλες ομάδες θα παίρνει περισσότερα χρήματα, παίζοντας και στο Champions League.

Με την συμπεριφορά του έχει απογοητεύσει τους πάντες στην Λίβερπουλ, όμως θα προσπαθήσουν μέσα στην εβδομάδα να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα.

Οι Άγγλοι έριξαν μία ματιά στα στατιστικά του και έφτασαν στο συμπέρασμα πως δεν είναι τόσο πολύτιμος όσο ο ίδιος και ο μάνατζέρ του πιστεύουν.

Το εντυπωσιακότερο είναι πως σε πέντε ματς που έχει απουσιάσει, η Λίβερπουλ έχει μόνο νίκες, ποσοστό επιτυχίας 100%, ενώ όταν παίζει οι νίκες είναι στο 40%.

Πέρσι σε 33 ματς είχε 9 γκολ σε 33 σουτ, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 27.3%. Φέτος, σε 35 ματς έχει μόνο 7 γκολ σε 62 σουτ και ποσοστό επιτυχίας 11.3%.

Έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες από πέρσι (52 σε 75), όμως το ποσοστό επιτυχίας στις ντρίμπλες από το 59% έπεσε στο 44.2%.

Και στις πάσες είναι λίγο χειρότερος από πέρσι, ενώ γενικότερα δεν κατάφερε να βελτιωθεί και να πάρει ρόλο ηγέτη, αν και είχε την ευκαιρία με την πώληση του Λουίς Σουάρες, τους τραυματισμούς του Στάριτζ και την αδιαφορία του Μπαλοτέλι.

Δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν είναι καλός παίκτης, πως δεν έχει πραγματικό ταλέντο, όμως για αυτά που έχει πετύχει και την ηλικία του (20) η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που πρέπει.

Όπως είπε ο Τζέιμι Κάραγκερ, μάλλον έχει κακό μάνατζερ και πρέπει να τον αντικαταστήσει, αλλά να κρατάει και το στόμα του κλειστό, επικεντρώνοντας στο αγωνιστικό κομμάτι.

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ του είχε κάνει πρόταση 100.000.000 λιρών την εβδομάδα, όμως αυτός την απέρριψε, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η πρόταση ήταν με 90.000.000 λίρες την εβδομάδα.

Η πρόταση 100.000.000 λιρών την εβδομάδα είναι κάτι περισσότερο από 7.000.000 ευρώ τον χρόνο, όμως ο Στέρλινγκ απαιτεί περισσότερα και πικραίνει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ.

Μόνο νίκες χωρίς Στέρλινγκ η Λίβερπουλ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ