PREMIER LEAGUE

Μόλις τα μισά ματς είδαν ζωντανά οι φίλοι της Λέστερ

Μόλις τα μισά ματς είδαν ζωντανά οι φίλοι της Λέστερ
Λέστερ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί η Λέστερ να πήρε την Premier League αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα παιχνίδια της "πουλάνε", οπότε αρκετά δεν μεταδόθηκαν ζωντανά από την τηλεόραση!

Το πρωτάθλημα της Premier League είναι με διαφορά εκείνο που φέρνει τα περισσότερα έσοδα στις ομάδες από τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτό σημαίνει πως οι υπεύθυνοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως να πουλούν το προϊόν τους. Έτσι, τα παιχνίδια που μεταδίδονται ζωντανά είναι συγκεκριμένα και βασίζονται στην τηλεθέαση και φυσικά την κρισιμότητα του αγώνα.

Τώρα αν κάποιος νομίζει πως οι φίλοι της Λέστερ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας ζωντανά, κάνει λάθος. Μέχρι στιγμής, μόλις 15 αναμετρήσεις των "αλεπούδων" μεταδόθηκαν ζωντανά από το "Sky Sports" και το "BT" με το πρώτο μάλιστα να είναι στις 13 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Άστον Βίλα για την 5η αγωνιστική!

Το αμέσως επόμενο παιχνίδι ήταν τον Νοέμβριο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το τρίτο στις 14 Δεκεμβρίου απέναντι στην Τσέλσι. Όσο περνούσαν οι μήνες τα παιχνίδια αυξάνονταν, αφού η ομάδα παρέμενε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ομάδες με τα περισσότερα ζωντανά ματς:

Άρσεναλ: 27

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 25

Μάντσεστερ Σίτι: 24

Λίβερπουλ: 23

Τσέλσι: 22

Τότεναμ: 21

Έβερτον: 17

Νιούκαστλ: 16

Λέστερ: 15

Γουέστ Χαμ: 14

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ