PREMIER LEAGUE

"Μισθούς αξιοπρέπειας στους αφανείς ήρωες"

"Μισθούς αξιοπρέπειας στους αφανείς ήρωες"
PHOTOGRAPH: IFK PHOTO / ALAMY/AL

Οπαδοί της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι έστειλαν επιστολή στις ομάδες τους, ζητώντας την καταβολή αξιοπρεπών μισθών στο προσωπικό, τις ημέρες των αγώνων.

Τα ρόστερ των προσεχών αντιπάλων την Κυριακή στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, αμείβονται πλουσιοπάροχα, αλλά αντιστρόφως ανάλογη είναι η κατάσταση των αφανών ηρώων, των εργαζόμενων των εντός έδρας αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Οπαδοί των "Πολιτών" και των "Κανονιέρηδων" με επιστολή τους στις διοικήσεις των δύο ομάδων ζήτησαν αξιοπρεπείς μισθούς για το προσωπικό που εργάζεται στα γήπεδα, τις ημέρες των αγώνων.

"Σαν οπαδοί της Άρσεναλ και τη Σίτι είμαστε υπερήφανοι για τη φανταστική δουλειά που γίνεται στις ομάδες μας. Σίγουρα δεν θα ήταν υπερβολικό να ρωτήσουμε εάν οι εργαζόμενοι που κρατούν τα γήπεδα καθαρά, που μας σερβίρουν αναψυκτικά και φαγητό, πωλούν τα match programmes, λαμβάνουν αρκετά ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς ;

Θέλουμε από τις ομάδες μας, που παίζουν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Premiership, να δώσουν έναν αξιοπρεπή μισθό στους εργαζομένους τους.", αναφέρει η κοινή επιστολή οπαδών της Άρσεναλ και της Σίτι.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι στα βρετανικά γήπεδα πληρώνονται με τον κατώτατο προβλεπόμενο μισθό, χειρότερες είναι οι συνθήκες δε, που αφορούν τους άνδρες ασφαλείας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ