PREMIER LEAGUE

Μιραλάς: "Αυτή είναι η αλήθεια για την Έβερτον"

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Μιραλάς PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από την Έβερτον, με μήνυμα στο instagram. Διαβάστε τι έγραψε ο Βέλγος διεθνής, δίνοντας εξηγήσεις για όσα συνέβησαν προ ημερών στην ομάδα του. (PHOTO).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Άνσγουορθ, έδιωξε προ ημερών τον Κέβιν Μιραλάς από την προπόνηση. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, αυτό έγινε λόγω αδιαφορίας του Βέλγου διεθνούς. Την Τρίτη (7/11) ο 30χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να τοποθετηθεί.

Με μήνυμά του στο instagram ξεκαθάρισε τα εξής: " Θέλω να πω την αλήθεια ύστερα από ορισμένα κείμενα που γράφτηκαν για εμένα στα media. Δεν αποκλείστηκα από την ομάδα επειδή δεν έδειξα αφοσίωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό ήταν απόφαση του προπονητή.

Απογοητεύτηκα γιατί είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην Έβερτον από την πρώτη ημέρα που ήρθα, από το 2012. Δεν μπορώ να δεχτώ την βαθμολογική μας κατάταξη. Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη, τους συμπαίκτες και τον προπονητή, επειδή δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω την απογοήτευσή μου εκείνη τη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(Peter Byrne/PA via AP)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ