PREMIER LEAGUE

Μιλιβόγεβιτς: "Επιστρέψαμε..."

Crystal Palace's Luka Milivojevic, left vies for the ball with Chelsea's Michy Batshuayi during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Chelsea at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Crystal Palace's Luka Milivojevic, left vies for the ball with Chelsea's Michy Batshuayi during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Chelsea at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Την πρώτη της νίκη στην Premier League για φέτος πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας, επικρατώντας 2-1 της Τσέλσι, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να εκφράζει την χαρά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε... σεφτέ στις νίκες στην φετινή Premier League, επικρατώντας 2-1 της πρωταθλήτριας Τσέλσι στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εξέφρασε τη χαρά του για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Επιστρέψαμε... Πάμε Πάλας...", έγραψε ο διεθνής Σέρβος κεντρικός μέσος και πρώην του Ολυμπιακού, ποστάροντας και πανηγυρική φωτογραφία από τον αγώνα. Ο Αθπιλικουέλτα στο 11' με αυτογκόλ και ο Ζαά στο 45' πέτυχαν τα γκολ της Κρίστας Πάλας.

AP Photo/Alastair Grant

We are back!!!Come on palace!!! #eagles

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ