PREMIER LEAGUE

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν ήθελα να φύγω από τον Ολυμπιακό, εκτός αν..."

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν ήθελα να φύγω από τον Ολυμπιακό, εκτός αν..."

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για τη μετεγγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας και ανέφερε πως δεν είχε σκοπό και επιθυμία να φύγει από τον Ολυμπιακό, εκτός αν προέκυπτε μια πολύ καλή προσφορά. Θα δει το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός ο Σέρβος μέσος.

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Σερβίας και μάλιστα θα εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και θα δει από κοντά το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague. Οι δυο αγαπημένες ομάδες του Σέρβου κεντρικού μέσου της Κρίσταλ Πάλας, επομένως δεν θα έχανε την ευκαιρία.

Σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν ήθελε να φύγει από το Λιμάνι, εκτός αν προέκυπτε μια πολύ καλή πρόταση για τον ίδιο και την πρώην ομάδα του, όπως και συνέβη από τους Λονδρέζους.

"Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα, εκτός και αν ερχόταν μια πολύ καλή προσφορά. Ο σύλλογος αποδέχθηκε την πρόταση της Κρίσταλ Πάλας και από την στιγμή που και εγώ ήμουν ικανοποιημένος, δέχθηκα και έγινε η μετεγγραφή", ανέφερε ο "Μίλι".

Μιλώντας για τον Ερυθρό Αστέρα του Ντέγιαν Ράντονιτς, είπε: "Μου αρέσει αρκετά η φετινή EuroLeague και η εκπληκτική δουλειά που κάνει ο Ράντονιτς. Μόνο αυτός μπορούσε να καταφέρει τα φετινά αποτελέσματα. Τα παιδιά παίζουν υπέροχα και ελπίζω να προκριθούμε στην τελική οκτάδα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ