PREMIER LEAGUE

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για την Πρέμιερ Λιγκ"

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για την Πρέμιερ Λιγκ"

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ρωτήθηκε για την απόφαση του να αφήσει τον Ολυμπιακό για την Κρίσταλ Πάλας, την προσαρμογή του στα δεδομένα της Premier League και πώς τον βοηθά η νοοτροπία που απέκτησε από την εμπειρία του στους Πειραιώτες.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος τον Γενάρη άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφήνοντας το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού για να βοηθήσει την Κρίσταλ Πάλας να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Premier League.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα " www.croydonadvertiser.co.uk", ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς χαρακτήρισε έυκολη την απόφαση του να μετακομίσει στην Premier Leagueμ ρωτήθηκε για την προσαρμογή του στα δεδομένα του πρωταθλήματος και υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί τη νοοτροπία που απέκτησε από την εμπειρία του στους Πειραιώτες για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

"Δεν ήταν πρόβλημα το να φύγω (σ.σ από τον Ολυμπιακό). Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, για εμένα ήταν εύκολο να έρθω στην Κρίσταλ Πάλας. Το σκέφτηκα αρκετά αλλά τελικά αποφάσισα να έρθω εδώ. Ήξερα ότι η Πάλας είναι σε μια άσχημη κατάσταση βαθμολογικά, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας γιατί έχουμε ορισμένους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για την Πρέμιερ Λιγκ"

Ήμουν στον Ολυμπιακό, εκεί όπου είναι ανάγκη να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα (σ.σ. το ελληνικό), η Premier League είναι ένα κορυφαίο πρωτάθλημα", επεσήμανε αρχικά ο Σέρβος χαφ και συνέχισε:

"Εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα) η νοοτροπία είναι διαφορετική, είσαι συνεχώς κάτω από πίεση, είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και αυτή την νοοτροπία από τον Ολυμπιακό -πριν έπαιζα στην Άντερλεχτ και πιο πριν στην Σερβία- νομίζω ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στην Πάλας για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Ήθελα να έρθω στην Αγγλία για να παίξω στην Κρίσταλ Πάλας και την Premier League. Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ δυνατή. Πολλές ομάδες είναι ίδιας δυναμικότητας. Όταν μια ομάδα έχει άσχημα αποτελέσματα είναι δύσκολο να συνέλθει γιατί κάθε εβδομάδα υπάρχουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Και πιστεύω ότι η νίκη κόντρα στην Μίντλεσμπρο θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση να παίξουμε πολύ καλύτερα. Η αυτοπεποίθηση στο ποδόσφαιρο είναι τα πάντα".

Όσον αφορά τις απαιτήσεις που υπάρχουν στη νέα πρόκληση της καριέρας του, ο Μιλιβόγεβιτς υποστήριξε τα εξής:

"Αν μιλήσω για τον εαυτό μου, προσπαθώ για το καλύτερο στην προπόνηση και στον τρόπο που θα προσαρμοστώ στον ρυθμό, την ένταση, στα πάντα. Νομίζω ότι παιχνίδια όπως αυτό με την Γουέστ Μπρομ θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ. Αν χρειάζεται να πολεμήσουμε, τότε θα πάμε να πολεμήσουμε. Αν χρειάζεται να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, τότε θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Οφείλουμε προσαρμοστούμε στις στιγμές του παιχνιδιού".

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για την Πρέμιερ Λιγκ"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ