PREMIER LEAGUE

Μήνυσε τη Νιούκαστλ ο Χονάς Γκουτιέρες

Μήνυσε τη Νιούκαστλ ο Χονάς Γκουτιέρες

Ο Χονάς Γκουτιέρες απαιτεί 2 εκατομμύρια λίρες από τη διοίκηση της Νιούκαστλ, έχοντας προσφύγει στην αγγλική Δικαιοσύνη λόγω της συμπεριφοράς που έτυχε την περίοδο που είχε προσβληθεί από καρκίνο.

Ο Χονάς Γκουτιέρες συγκίνησε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα με τη είδηση ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο των όρχεων, από τον οποίο όμως κατάφερε να θεραπευτεί. Ο Αργεντινός αγωνιζόταν στη Νιούκαστλ την περίοδο που διαγνώστηκε με την ασθένεια και η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους τον Μάρτιο του 2015 συνοδεύτηκε από αμέτρητα σχόλια υποστήριξης!

Ωστόσο, η ολοκλήρωση της σεζόν 2014-2015 δεν ολοκληρώθηκε για τον Γκουτιέρες, αφού το τετραετές συμβόλαιο του με τη Νιούκαστλ έληξε και δεν του κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης! Η απόφαση της διοίκησης τον εξόργισε και τόνισε ότι δεν θα συγχωρέσει ποτέ τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας για τη συμπεριφορά τους.

Όμως, δεν αρκέστηκε στα λόγια και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Νιούκαστλ, επικαλούμενος διακρίσεις εναντίον του την περίοδο που αντιμετώπισε θέματα υγείας και απαιτεί αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων λιρών. Ο δικηγόρος του Γκουτιέρες επικαλείται το νόμο για την Ισότητα, που ψηφίστηκε το 2010 και καθορίζει τις υποχρεώσεις των εργοδοτών έναντι των των εργαζόμενων.

Πλέον, ο Γκουτιέρες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και παράλληλα με τη δικαστική δικαίωση, θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην Primera Division.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ