PREMIER LEAGUE

Μήνυμα στήριξης από τον Μουρίνιο προς τον Ρανιέρι

Μήνυμα στήριξης από τον Μουρίνιο προς τον Ρανιέρι

Τη στήριξή του προς τον Κλάουντιο Ρανιέρι έδειξε ο Ζοζέ Μουρίνιο με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τι έγραψε για τον πρώην τεχνικό της Λέστερ (PHOTO).

Τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Κλάουντιο Ρανιέρι έδειξε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συγχαίροντας τον 65χρονο τεχνικό για τα κατορθώματά του.

Υπενθυμίζουμε ότι απ' την Πέμπτη (23/2) ο Ιταλός αποτελεί παρελθόν απ' τον πάγκο της Λέστερ. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και η κακή σχέση με ορισμένους ποδοσφαιριστές, οδήγησαν τη διοίκηση του συλλόγου να τον απομακρύνει απ' το "τιμόνι" των "αλεπούδων".

Όπως αποδείχθηκε η εν λόγω απόφαση δεν πέρασε απαρατήρητη απ' τον Μουρίνιο, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τον Ρανιέρι για την προσφορά του τόσο στη Λέστερ, όσο και στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

"Ο πρωταθλητής Αγγλίας και κορυφαίος προπονητής απ' τη FIFA για το 2016 απολύθηκε. Αυτό είναι το νέο ποδόσφαιρο, Κλάουντιο. Συνέχισε να χαμογελάς, φίλε. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την ιστορία που έγραψες", ήταν το μήνυμα του Special One, το οποίο συνοδεύτηκε με φωτογραφία μαζί με τον Ρανιέρι.

Τη δημοσίευση ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια, τα οποία αναγνωρίζουν τα όσα κατάφερε ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και συγχαίρουν τον Μουρίνιο για τη συγκεκριμένη κίνηση.

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ