PREMIER LEAGUE

"Μην αγοράσεις κόκκινο αυτοκίνητο!"

"Μην αγοράσεις κόκκινο αυτοκίνητο!"

Ο Σον Χέουνγκ-Μιν μετακόμισε από τη Λεβερκούζεν στην Τότεναμ, στις 28 Αυγούστου. Ο μοναδικός περιορισμός των "Spurs" στο Νοτιοκορεάτη εξτρέμ, αφορούσε στο χρώμα του αυτοκινήτου του.

Μπορεί η Αγγλία να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό που διέπει το ποδόσφαιρό της, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ειδυλλιακά, όσο περιγράφονται. Αυτό, τουλάχιστον, ισχύει στην περίπτωση του 23χρονου διεθνή Νοτιοκορεάτη εξτρέμ, Σον Χέουνγκ-Μιν, που στις 28 Αυγούστου άφησε τη Λεβερκούζεν για την Τότεναμ.

Όταν έφθασε στο Λονδίνο, ο Σον Χέουνγκ-Μιν ήθελε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, κόκκινης απόχρωσης. Ωστόσο, είχε λογαριάσει χωρίς την αντιπαλότητα της νέας του ομάδας, Τότεναμ, με την Άρσεναλ.

"Οι υπεύθυνοι της Τότεναμ, μου είπαν ότι δεν μπορούσα με τίποτα να αγοράσω κόκκινο αυτοκίνητο. Με συμβούλευσαν να αποφύγω, με κάθε κόστος, ο,τι συνδέεται με το κόκκινο χρώμα", δήλωσε ο 23χρονος διεθνής Νοτιοκορεάτης εξτρέμ στην εφημερίδα της πατρίδας του, JoongAng Ilbo.

Οι διοικούντες την Τότεναμ, στους οποίους η απόκτηση του Σον Χέουνγκ-Μιν κόστισε 30.000.000 ευρώ, προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα, ενόψει της γνωστής αντιπαλότητας με τη συμπολίτισσα, Άρσεναλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ