PREMIER LEAGUE

Μεθυσμένος στις προπονήσεις της Λέστερ ο Βάρντι!

Μεθυσμένος στις προπονήσεις της Λέστερ ο Βάρντι!

Κάνει φέτος τη σεζόν της ζωής του όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για τον Τζέιμι Βάρντι. Διαβάστε τι αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Λέστερ για τον Άγγλο φορ και την τραγική του εικόνα το 2012 όταν είχε πάρει μόλις μεταγραφή από την άσημη Φλίτγουντ Τάουν.

Αν η φετινή πορεία της Λέστερ προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League θυμίζει παραμύθι, τότε πώς να περιγράψει κανείς αυτήν του Τζέιμι Βάρντι; Του παίκτη που όχι μόνο έφτασε μέσα σε μερικά χρόνια από την 6η κατηγορία της Αγγλίας στον μαγικό κόσμο της Premier League αλλά που συνέβαλε τα μέγιστα στον πρώτο τίτλο στην ιστορία των "αλεπούδων" με τα 22 τέρματά του στις πρώτες 36 αγωνιστικές.

Βέβαια δεν ήρθαν όλα εύκολα στη ζωή του 29χρονου φορ και αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει ο Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα, με τον αντιπρόεδρο της Λέστερ να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως είχε τεράστια προβλήματα προσαρμογής στο πρώτο του διάστημα στην Λέστερ. Τότε που πήρε μεταγραφή από την Φλίτγουντ Τάουν (έναντι του ποσού ρεκόρ του 1.000.000 λιρών για παίκτη από μή επαγγελματική κατηγορία) και που ο ίδιος είχε καταφύγει στο... ποτό!

Football - Leicester City v Manchester United - Barclays Premier League - King Power Stadium - 28/11/15
Jamie Vardy celebrates scoring the first goal for Leicester City and breaking a record after scoring in eleven consecutive Premier League games
Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Football - Leicester City v Manchester United - Barclays Premier League - King Power Stadium - 28/11/15 Jamie Vardy celebrates scoring the first goal for Leicester City and breaking a record after scoring in eleven consecutive Premier League games Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. REUTERS

"Το 2012 δεν συμφωνούσα εξ αρχής με την απόκτηση του Τζέιμι Βάρντι. Ρώτησα τους Νάιτζελ Πίρσον και Στιβ Γουόλς για αυτόν, τσέκαρε τις αναφορές από τους σκάουτς της ομάδας και άρχισα να πιστεύω ότι θα ήταν μία καλή μεταγραφή αλλά έπρεπε να δώσω απάντηση στους οπαδούς που ρωτούσαν "πώς ένας παίκτης που προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία αξίζει 1.000.000 λίρες;", ξεκίνησε τη συνέντευξή του σε μέσο της Ταϊλάνδης ο Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα, για να συνεχίσει:

"Αποδείχτηκε πως για αυτούς ήμουν ο πιο χαζός ιδιοκτήτης συλλόγου στον κόσμο. Ρώτησα τους Πίρσον και Γουόλς, αν είχα μόνο 1.000.000 λίρες μεταγραφικό μπάτζετ για τη νέα σεζόν, ποιόν θα αγόραζαν και μου απάντησαν τον Βάρντι. Τότε τους είπα να προχωρήσουν.

Υπήρχε οργή από τους οπαδούς. Κάποιοι μάλιστα με αποκάλεσαν τρελό για το γεγονός ότι είχα ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα για παίκτη που έπαιζε τόσο χαμηλή κατηγορία. Τότε δεν πίστευα ότι είχε αυτό που χρειαζόταν για να παίξει στην Premier League.

Leicester City's Jamie Vardy celebrates his goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Leicester City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Nov. 21, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Leicester City's Jamie Vardy celebrates his goal during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Leicester City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Nov. 21, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Την ημέρα που τον αγοράσαμε ήρθε σε εμένα και με ευχαρίστησε που του άλλαξα τη ζωή. Δεν είχε κερδίσει ποτέ τόσα χρήματα στη ζωή του οπότε ήταν ενθουσιασμένος. Πήγε από το μηδέν στην Championship, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πίνει κάθε ημέρα. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για αυτό.

Δεν το ήξερα μέχρι να μου πει κάποιος ότι ερχόταν στις προπονήσεις ενώ ήταν ακόμα μεθυσμένος. Οπότε πήγα και του είπα "θέλεις να τελειώσεις έτσι την καριέρα σου ή να συνεχίσεις εδώ; Θα σου διακόψουμε το συμβόλαιο και θα σε αφήσουμε ελεύθερο. Μην περιμένεις να κάνεις καλύτερη καριέρα".

Μου απάντησε ότι δεν ήξερε τι να κάνει με τη ζωή του αφού δεν είχαν πέσει τόσα πολλά χρήματα στα χέρια του στο παρελθόν. Τον ρώτησα λοιπόν "ποιό είναι το όνειρό σου; Πώς πιστεύεις ότι θα μπορούσε να γίνει η ζωή σου; Απλά σκέψου προσεκτικά τι θα κάνεις για το σύλλογο. Επένδυσα σε σένα, εσύ έχεις κάτι να μου δώσεις ως αντάλλαγμα;

Μεθυσμένος στις προπονήσεις της Λέστερ ο Βάρντι!

Μετά από αυτή τη συζήτηση που είχαμε έκοψε το ποτό και άρχισε να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Η φυσική του κατάσταση δεν ήταν όπως είναι τώρα. Πιστεύαμε ότι θα είχε θεαματική πρόοδο αλλά δεν είχαμε ιδέα πόσο καλός θα ήταν. Τώρα έχει προσαρμοστεί, έχει δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, είναι ένα διαφορετικό άτομο. Και αυτό είναι καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ:

"Αν ποτέ γίνουμε Αγγλία..."

Γκάφα στις ΗΠΑ: Νόμιζαν πως πήρε το πρωτάθλημα η Τότεναμ!

Έκρηξη του πρώην βουλευτή, Αϊβαλιώτη, για Ρανιέρι

Ο πανικός στο σπίτι του Βάρντι από τη λήψη της... κυρίας Βάρντι!

Απίστευτη σύμπτωση για Κάσπερ και Πίτερ Σμάιχελ

Καραπαπάς: "Ο κάθε πουθενάς στην Ελλάδα έριχνε χολή στον Ρανιέρι"

"Κιτρινόμαυρη" σπόντα στον Ολυμπιακό με αφορμή το πρωτάθλημα της Λέστερ

Το πρώτο status της Λέστερ με τον πρωταθλητή Ρανιέρι

Η Τσέλσι τρέλανε τον αρχηγό της Λέστερ!

Η Λέστερ κάνει ευτυχισμένη την Ντόβερ!

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον "Βασιλιά" Ρανιέρι

Ρανιέρι, ο βασιλιάς του αγγλικού ποδοσφαίρου

Τόσα θα κερδίσει από την κατάκτηση του τίτλου η Λέστερ

Το tweet του τρελαμένου Πίτερ Σμάιχελ!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ (της) η Λέστερ

Χίντινκ: "Με πήρε τηλέφωνο ο Ρανιέρι"

Συγκινημένος για το "θαύμα" της Λέστερ ο Λίνεκερ

Πανηγύρισε και ο Καμπιάσο για την Λέστερ

Τα αγγλικά πρωτοσέλιδα για τον ιστορικό θρίαμβο της Λέστερ

Ο Βάρντι διέλυσε τον Χάρι Κέιν στο twitter

Στο κλαμπ των "εκλεκτών" ο Ρανιέρι

Ρανιέρι: "Είμαι ο ίδιος με εκείνον που απέλυσαν στην Ελλάδα"

Συγχαρητήρια της Τότεναμ στην Λέστερ

Διπλή χαρά στην πόλη του Λέστερ

Το πάρτι τίτλου των παικτών της Λέστερ

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λέστερ

Ρανιέρι: "Δεν έχουμε ανάγκη από σούπερσταρς"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ