PREMIER LEAGUE

"Μετακομίζει" στην έδρα της Σίτι η Γιουνάιτεντ!

Manchester City coach Pep Guardiola talks with Manchester United's Paul Pogba at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City coach Pep Guardiola talks with Manchester United's Paul Pogba at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", δεν αποκλείεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζεται στο "Etihad" στο πλαίσιο εργασιών στο "Old Trafford". Ποιο είναι το εναλλακτικό σενάριο.

Όταν οι δυο τους αγωνίζονται μαζί, η πόλη χωρίζεται στα δυο. Λατρεύουν να μισιούνται, προφανώς δεν θα γίνουν... φίλοι ποτέ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Μάλιστα, η προαναφερθείσα λέξη μπορεί να αποκτήσει άλλο νόημα στο άμεσο μέλλον. Και εξηγούμαστε...

Σύμφωνα με σημερινό (14/4) δημοσίευμα της "Mirror", το σενάριο αυτό έχει βάση, αφού το "Old Trafford" αναμένεται να κλείσει για να γίνουν εργασίες αύξησης της χωρητικότητάς του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει η Γιουνάιτεντ να βρει νέα προσωρινή "στέγη". Κάπου εδώ, μπαίνει στο... κάδρο η έτερη ομάδα της πόλης, προσφέροντας το δικό της γήπεδο.

Ναι, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι διοικούντες τη Σίτι ετοιμάζονται να προσφέρουν "συγκατοίκηση" στη Γιουνάιτεντ στο "Etihad Stadium", μέχρι να είναι έτοιμο το "Θέατρο των Ονείρων". Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με τίτλο "Χαρούμενοι που θα σας έχουμε", κάνοντας και σχετικό λογοπαίγνιο με το όνομα του γηπέδου της Σίτι, τονίζοντας πως η διοίκηση της ομάδας θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει τους "κόκκινους διαβόλους".

Εναλλακτικό σενάριο από πλευράς χωρητικότητας είναι το "Γουέμπλεϊ", το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 90.000 θεατές, όμως σε αυτό παίζει η Τότεναμ μέχρι να ετοιμαστεί το δικό της γήπεδο, ενώ είναι αρκετά μακριά το Μάντσεστερ από το Λονδίνο, ώστε να εξυπηρετούνται οι φίλαθλοί της στα εντός έδρας παιχνίδια.

AP Photo/Matt Dunham

"Μετακομίζει" στην έδρα της Σίτι η Γιουνάιτεντ!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ