PREMIER LEAGUE

Μεγάλο DEAL Σουόνσι - Έβερτον για τον Σίγκουρντσον!

Μεγάλο DEAL Σουόνσι - Έβερτον για τον Σίγκουρντσον!

Παίκτης της Έβερτον πρέπει να θεωρείται ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, καθώς η ομάδα του Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Σουόνσι για την αγορά του Ισλανδού αντί του ποσού των 50.000.000 ευρω.

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στο αγγλικό ποδόσφαιρο θα ολοκληρώσει την Τετάρτη (16/8) η Έβερτον, η οποία θα αγοράσει από τη Σουόνσι τον Ισλανδό μεσοεπιθετικό Γκίλφι Σίγκουρντσον. Ο 28χρονος άσος θα μετακομίσει από την Ουαλία στο Λίβερπουλ, με την ομάδα του να παίρνει ένα ποσό που θα φτάσει τα 50.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, αν και η αρχική τιμή με την οποία τον κοστολογούσε ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη κατά 7-8 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, θα αποτελέσει την 4η πιο ακριβή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στο Νησί, μετά τους Λουκακού, Μοράτα και Λακαζέτ.

Ο Σίγκουρντσον προορίζεται για βασικός στην Έβερτον, η οποία θα είναι η έβδομη ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας μετά τις Ρέντινγκ, Σρούσμπερι, Κρου Αλεξάντρα, Χοφενχάιμ, Τότεναμ και Σουόνσι, την οποία δεν ακολούθησε στις ΗΠΑ από τη στιγμή που ξεκίνησαν σε επίσημη βάση οι συζητήσεις της με τα "ζαχαρωτά". Ο Ισλανδός δεν ήταν στην αποστολή για την πρεμιέρα της Premier League απέναντι στη Σαουθάμπτον και αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικες του εξετάσεις, θα αποχαιρετήσει οριστικα την Ουαλία.

Στόχος πάντως της Σουόνσι είναι να αντικαταστήσει τον Σίγκουρντσον με τον συμπατριώτη της, Τζο Αλεν, τον "Πίρλο της Ουαλίας", αν και μέχρι στιγμής οι παράγοντες της Στόουκ υποστηρίζουν πως " δεν πωλείται".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ