PREMIER LEAGUE

Με την ενδεκάδα του... 8-0 κόντρα στην Άρσεναλ!

Με την ενδεκάδα του... 8-0 κόντρα στην Άρσεναλ!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο Γκους Πογιέτ σκέφτεται να παρατάξει την Σάντερλαντ κόντρα στην Άρσεναλ με την ίδια ακριβώς 11άδα η οποία γνώρισε πρωτοφανή διασυρμό από τη Σαουθάμπτον.

Η φράση "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" είναι από τις πλέον κλασικές στο χώρο του αθλητισμού, όμως φαίνεται πως στη Σάντερλαντ έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι ακόμα και εκείνη που γνωρίζει ταπεινωτική ήττα μπορεί να παραμείνει ατόφια στο επόμενο παιχνίδι.

Και αυτό γιατί ενώ οι μνήμες όλων είναι νωπές από την ιστορική συντριβή με 8-0 από τη Σαουθάμπτον, ο Γκους Πογιέτ προσανατολίζεται να παρατάξει τις "μαύρες γάτες" στον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Άρσεναλ με την ίδια ακριβώς 11άδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Mirror", ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενώ επιθυμία του είναι να δώσει σε αυτούς που έζησαν τον εφιάλτη του "Saint Merry's" την ευκαιρία για λύτρωση.

"Θα είναι δύσκολη εβδομάδα. Οι παίκτες που θα παίξουν στο επόμενο ματς θα πρέπει να βγουν έξω στο γήπεδο και να κάνουν κάτι για αυτό, αυτό είναι σίγουρο.

Με την ενδεκάδα του... 8-0 κόντρα στην Άρσεναλ!

Θα είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Από μένα μέχρι τον τελευταίο παίκτη, όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν τους εαυτούς τους και να αναρωτηθούν τι έκαναν καλά και τι όχι.

Τότε ίσως να μπορούν να αρχίσουν να κοιτούν και τους άλλους", δηλώνει λίγες ημέρες μετά το κάζο με τη Σαουθάμπτον ο Πογιέτ.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από τη Σάντερλαντ για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες της ομάδας θα αποζημιώσουν τους 2.500 οπαδούς που έκαναν ταξίδι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα για να δουν διά ζώσης την ταπεινωτική ήττα από τη Σαουθάμπτον.

Η σκέψη αυτή τη στιγμή είναι να αφαιρεθούν χρήματα από τους μισθούς των παικτών για να επιστραφεί στους οπαδούς το εισιτήριο που πλήρωσαν για τον αγώνα (24 λίρες) ή να έχουν δικαίωμα για δωρεάν μετακίνηση σε προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ