PREMIER LEAGUE

Με Μιραλάς η λίστα της Έβερτον παρά τα σενάρια για Φενέρ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μιραλάς, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόναλντ Κούμαν συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα της Έβερτον τον Κέβιν Μιραλάς, την ίδια ώρα που οι Τούρκοι θέλουν την Φενέρμπαχτσε να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν κατέληξε τελικά στον Ολυμπιακό, εξέφρασε την πίκρα του για αυτό, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με Αταλάντα, Απόλλωνα Λεμεσού και Λιόν, στο Europa League.

Όλα αυτά και ενώ η εφημερίδα AmkSpor της Τουρκίας θέλει τη Φενέρμπαχτσε να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου επιθετικού. Βέβαια στο Νησί εκτιμούν ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, από τη στιγμή που η ΈΒερτον συζητά μόνο την πώλησή του, ενώ στο δημοσίευμα της AmkSpor γίνεται αναφορά για δανεισμό.

Με Μιραλάς η λίστα της Έβερτον παρά τα σενάρια για Φενέρ

Επίσης στέκονται στη μεγάλη επιθυμία του διεθνούς Βέλγου να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και καταλήγουν υποστηρίζοντας πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει στα "ζαχαρωτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ