PREMIER LEAGUE

Μαχρέζ: "Το Γενάρη ξεκινήσαμε να μιλάμε για πρωτάθλημα"

Μαχρέζ: "Το Γενάρη ξεκινήσαμε να μιλάμε για πρωτάθλημα"

O Ριγιάντ Μαχρέζ, καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League για την τρέχουσα σεζόν αποκάλυψε πότε οι παίκτες της Λέστερ, μίλησαν πρώτη φορά για κατάκτηση του τίτλου.

Μετά την απώλεια της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ, η Λέστερ χρειάζεται μόλις τρεις βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία και ο 25χρονος διεθνής Αλγερινός εξτρέμ των "αλεπούδων", Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League στην ψηφοφορία των συναδέλφων του αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Telegraph" πότε οι παίκτες ξεκίνησαν να μιλούν για την κατάκτηση του τίτλου.

"Μιλούσα πολύ με την Εν'Γκολό Καντέ και ίσως το Γενάρη ξεκινήσαμε να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Είπαμε, φαντάσου εάν..., δεν είπαμε κάτι παραπάνω, μόνο φαντάσου... Αλλά, δεν ήταν για πάνω από 30 δευτερόλεπτα και μετά είπαμε: Όχι, ας μείνουμε συγκεντρωμένοι κι ας δούμε. Ήδη απέμενε πολύς δρόμος. Ίσως, 15 ματς ακόμη.

Δεν ήξερα ότι είμαι ο πρώτος Αφρικανός παίκτης που κατακτά το βραβείο (καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League). Είμαι πολύ περήφανος. Είναι κάτι μεγάλο. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και όλοι, ήταν καλύτεροι από εμένα. Δεν ξέρω, γιατί δεν πήραν το βραβείο. Δεν θέλω να συγκριθώ με κάποιον. Είναι μεγάλοι παίκτες. Εγώ, μόλις τώρα ξεκινώ την καριέρα μου. Οπότε, θα δούμε. Πρέπει ακόμη να δουλέψω και θα δούμε.

Δεν πρέπει να είμαστε νευρικοί. Είναι ένα μπόνους για εμάς, καθώς κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν να είμαστε εδώ που είμαστε. Εάν το κάνουμε, το κάναμε. Εάν όχι, έτσι είναι η ζωή. Δεν είμαστε μεγάλο κλαμπ", υποστήριξε ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ