PREMIER LEAGUE

Μάχη για Ντέιβιτς

Μάχη για Ντέιβιτς

Σε αρχική συμφωνία με την Τότεναμ για τον Ουαλό έχει έρθει η Σουόνσι, αλλά η Λίβερπουλ αναμένεται να κάνει ρελάνς με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Έχοντας δύο πολύ καλές σεζόν στο ενεργητικό του ο Μπεν Ντέιβις είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αριστερού μπακ στην Premier League. Ο 21χρονος, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και λόγω της ηλικίας του.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτονται Τότεναμ και Λίβερπουλ, οι οποίες δίνουν μάχη για την απόκτησή του. Δημοσίευμα της "Telegraph" αναφέρει ότι η Σουόνσι έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τους Λονδρεζους και ο Γκάρι Μονκ αναμένεται να μη χρησιμοποιήσει τον παίκτη του στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο την Τσίβας Γκουανταλαχάρα.

Παράλληλα, τα αγγλικά ΜΜΕ από το πρωί της Τετάρτης αναφέρουν πως έχει απορριφθεί πρόταση £8 εκ. της Λίβερπουλ για τον Ουαλό. Οι "κόκκινοι" αναμένεται να επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση της τάξης των £10 εκ., όσα δηλαδή έχει προσφέρει και η Τότεναμ. Αυτό δείχνει ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για τον Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος, δεν είχαν αίσια κατάληξη.

Η Σουόνσι προτιμάει να δώσει τον παίκτη στην Τότεναμ, αφού ενδιαφέρεται για τον Γκίλφι Σίγκουρντσον, παρόλο που εκείνος βρίσκεται κοντά στην Κρίσταλ Πάλας. Δεν έχει γίνει γνωστή η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος στην πρώτη ομάδα ανέβηκε μόλις έφυγε ο Μπρένταν Ρότζερς για τη Λίβερπουλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ